Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396261770 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok iPhone 13 Pro fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396261770 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok iPhone 13 Pro fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell elegáns RFID blokkoló fliptokja RFID (Rádiófrekvenciás Azonosítás) zárral védi a telefonodat és az adataidat. A termék olyan anyagból készült, amely megvédi az adatlopástól, és biztosítja a proximitási kártyákat, azonosító kártyákat vagy más típusú dokumentumokat az adat jogosulatlan olvasásától. Ezenkívül az RFID blokkoló fliptok praktikus kártyatartó résekkel és mágneses zárral rendelkezik.

Védd a telefonodat és az adataidat
Az RFID blokkoló védelmet nyújt a kártyaadatok titkos olvasása ellen. Eközben egy masszív mágneses zár és további kijelző védelem - a képernyő körüli megemelt él - növelik a telefon biztonságát.

Hely kártyáknak és dokumentumoknak
Az RFID Blocker fliptok sokoldalú tok, amely pénztárcaként is funkcionál. Belül három praktikus kártyatartó rés és egy kis zseb található.

Klasszikus matt dizájn
A klasszikus dizájn és a finom minta is felhívja magára a figyelmet. A tok eleganciát nyer matt árnyalatával és univerzális fekete színével.

Finom és környezetbarát anyagok
Környezetbarát anyagokból, mint a TPU és PU készült, szilárd és ellenálló. Az oldalak varrása további erősítést biztosít a masszívan készült toknak.

TV állvány funkció
A hajtáson elhelyezett perforációk révén az RFID blokkoló fliptok TV állvány pozícióba hajtható, ami kényelmes állványt biztosít filmnézéshez.

Specifikáció:
Anyag: TPU és PU
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett