Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396236853 Márka: Forcell

FORCELL F-Grip MagFlex autós telefontartó szélvédőre/középkonzolra MagSafe-kompatibilis fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396236853 | Márka: Forcell

FORCELL F-Grip MagFlex autós telefontartó szélvédőre/középkonzolra MagSafe-kompatibilis fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

F-Grip MagFlex egy szabadon állítható, mágneses autós tartó - a rugalmas kar megjegyzi a beállított pozíciót, biztosítva a zökkenőmentes és kényelmes utazást. Két különböző módon szerelhető: a szélvédőre vagy a műszerfalra. A tartó kompatibilis a MagSafe technológiával.

Rugalmas kar
A rugalmas kar szabad állítást tesz lehetővé. A rugalmas váz megjegyzi a beállított pozíciót. További támogatást biztosít a 360°-ban forgatható fej, amely lehetővé teszi a szög beállítását az igényeid és preferenciáid szerint.

MagSafe támogatás
A tartó támogatja a MagSafe technológiát támogató és azt nem támogató eszközöket is. Fémlemezeket tartalmaz a mágneses rögzítéshez azoknak a telefonoknak, amelyekben nincs beépített mágnes.

Erős mágnesek
A Forcell autós tartó erős mágnesekkel van felszerelve, amelyek stabilan tartják az okostelefont még dinamikus vezetés során is. Az erős tartás nagyszerű támogatást nyújt például nehéz útszakaszokon vagy hosszú órákig tartó vezetés során.

2 rögzítési opció
A tartó két különböző felületre alkalmas - a készlet tartalmaz olyan alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a tartó szélvédőre vagy műszerfalra történő rögzítését is. Az elhelyezés saját preferenciáid szerinti kiválasztása biztosítja a sima és kényelmes utazást. Specifikáció:
Rögzítés helye: szélvédő vagy műszerfal
Rugalmas kar: 20 cm
MagSafe-kompatibilis
A készlet tartalma:
- két fémlemez
- száraz + nedves rögzítő kendők Tekintsd át a Forcell márkájú autós tartókat. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő modellt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett