Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396285578

FORCELL F-AUDIO Vibe ANC vezeték nélküli fejhallgatók bluetooth ANC + TUYA APP fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396285578

FORCELL F-AUDIO Vibe ANC vezeték nélküli fejhallgatók bluetooth ANC + TUYA APP fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell márkájú fejhallgató aktív zajszűréssel és kiváló minőségű mikrofonnal. Ez egy modern audióberendezés, amely minden körülmények között ideális – az ANC biztosítja a tiszta hangzást még zajos helyeken, például egy buszon, reptéren vagy nagyvárosban is. A Vibe ANC lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéjét bárhol és bármikor hallgathassa, egyetlen feltöltéssel akár 20 órán át.

Zajcsökkentés (ANC)
Az ANC technológia hatékony zajcsökkentést biztosít, lehetővé téve a teljes fókuszálást a beszélgetésekre, zenére és podcastekre. Ideális utazáshoz, zajos irodában végzett munkához vagy edzőtermi edzéshez.

Akár 20 óra lejátszási idő
A nagy akkumulátorkapacitás lehetővé teszi akár 20 óra működést egyetlen töltéssel. A kényelmes összecsukható kialakítás és a 90°-os forgatás megkönnyíti a szállítást és tárolást.

Smart Life App
A Smart Life alkalmazással telefonjáról irányíthatja fejhallgatóját. Az alkalmazás lehetővé teszi a dalok szüneteltetését, visszalépést az előző vagy következő dalra, a hangerő szabályozását és az elveszített fejhallgatók gyors megtalálását.

Kiváló minőségű mikrofon
A fejlett mikrofon kényelmes beszélgetést biztosít, a dinamikus 40 mm-es hangszórók pedig rendkívüli hangélményt garantálnak. A zenehallgatás még magával ragadóbb és izgalmasabb lesz, a hangzás pedig kristálytiszta és mély.

Kényelmes gombok
A puha fülpárnák és a kényelmes gombok maximális kényelmet biztosítanak, lehetővé téve, hogy kedvenc zenéjét akár több órán át is kényelmetlen érzés nélkül élvezhesse.

Specifikáció:
- Bluetooth verzió: 5.3
- Frekvenciaátvitel: 20-20,000 Hz
- Érzékenység: 113±3 dB
- Impedancia: 32 Ω±15%
- Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
- Zajcsökkentés: 20 dB
- Bluetooth hatótáv: 10 m
- Lejátszási idő: körülbelül 20 óra
- Töltési idő: körülbelül 2 óra

A Bluetooth 5.3 az egyik legújabb és legjobb verzió a piacon. Gyorsabb csatlakozást, jobb zajállóságot és simább hangzást biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett