Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339175351 Márka: Ferrari

Ferrari Perforated Line tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Cikkszám: FER000649-0 | EAN/Vonalkód: 3666339175351 | Márka: Ferrari

Ferrari Perforated Line tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ferrari Perforált Bőr Vonal

A Ferrari exkluzív Perforated Line kollekciója tökéletes kompromisszum az elegáns megjelenés és a teljes körű védelem között a drága készüléked számára. A tok modern és divatos megjelenést garantál, és a telefonod még egyedibbé válik, magas szintű, prémium megjelenéssel gazdagodva.

Adj elitet a Samsungodra

A Ferrari tokot perforált ökológiai bőr különbözteti meg, amely figyelemfelkeltővé és nagyon jellegzetessé teszi a tokot. Az egyes tokokat díszítő központi elem egy nagy fém logó az olasz autóipari óriástól - ez egyértelmű utalás a Ferrari sportörökségére és a vele járó presztízsre, valamint megerősíti a termék magas minőségét és luxus jellegét. Ez a kollekció egy keskeny, vízszintes piros csíkkal van kiegészítve - ami csodálatosan kontrasztál a tok klasszikus fekete színével.

Kiváló kivitelezés

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták e kollekció előállításához. A hátlapok erős és kemény polikarbonátból (PC) készülnek, míg a tok oldalai termoplasztikus poliuretán (TPU) anyagúak. A telefonnal ellátott tok biztosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint csillapítja az ütések hatását. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombfedővel és port kivágással.

A terméket a Ferrari márka licenc alapján gyártják.

Technikai adatok:
Kollekció: Leather Perforated Line
Típus: Keménytok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Z Fold5 F946

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett