Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974028140021 Márka: OneOdio

Fejhallgató TWS OneOdio Fusion A70 (fekete)


Cikkszám: Fusion A70 black | EAN/Vonalkód: 6974028140021 | Márka: OneOdio

Fejhallgató TWS OneOdio Fusion A70 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Oneodio Fusion A70 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

Szakmai felszerelésre vágysz, amely a mindennapi igényeidet is kielégíti? A OneOdio A70 fejhallgató az, amit keresel! Egyaránt alkalmas DJ munkához és mindennapi használatra. Különféle eszközökhöz csatlakozhatsz, mint például telefonokhoz, tabletekhez, hangszórókhoz vagy elektromos gitárokhoz. Meg akarsz szabadulni az összegabalyodott vezetékektől? Ezt a problémát a fejhallgató vezeték nélküli csatlakozása megoldja. Ráadásul a különleges dizájn kényelmessé teszi használatukat.

Sokféle csatlakozási lehetőség
A OneOdio fejhallgatókat pontosan úgy csatlakoztathatod, ahogy szeretnéd. Az egyik kábel 3.5 mm-es és 6.35 mm-es csatlakozóval rendelkezik, így egyaránt csatlakoztathatod telefonokhoz, tabletekhez és laptopokhoz, de akár elektromos gitárokhoz vagy keverőkhöz is. Ráadásul egy speciális technológia lehetővé teszi, hogy két ember egyidőben hallgassa ugyanazt a zenét különböző eszközökön. Szeretnél megszabadulni az összegabalyodott kábelektől? A Bluetooth 5.2 technológia, amellyel a fejhallgató fel van szerelve, kényelmes vezeték nélküli csatlakozást tesz lehetővé.

Hosszú üzemidő
Szeretnéd határtalanul élvezni a fejhallgató munkáját? Válaszd a vezetékes csatlakozást a készletben található speciális kábel használatával. Ha azonban a vezeték nélküli csatlakozást választod, akár 50 órányi hosszú üzemidőt is élvezhetsz. Az ilyen hosszú üzemidőt egy 950 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Ezáltal a felszerelés egyaránt ideális a mindennapi használatra és a professzionális DJ munkához.

Magas minőség
Szeretnéd élvezni a nagyszerű hangzást, függetlenül attól, hogy melyik csatlakozási módot választod? A OneOdio A70 fejhallgató ezt garantálja! Továbbá, nem kell attól tartanod, hogy véletlenül kihúzod a kábelt, mivel azt rögzítheted a fejhallgatóba egy csavarással. A kényelmes kezelést a fejhallgatón található gombokkal biztosítjuk számodra. A fejhallgatók zajszűrő technológiával is fel vannak szerelve, így bármely telefonbeszélgetésed mindig jól érthető lesz.

Használati kényelem
Ha kényelmes felszerelést keresel, válaszd az A70 fejhallgatót. A fejpánt állítható, hogy a fejed méretéhez igazíthasd. Ráadásul a fülkagylók 90 fokban forgathatók. A jobb tárolás és szállítás érdekében a fejhallgatók összecsukhatók, és egy tok is mellékelve van. A OneOdio felszerelést hosszú órákon át viselheted, mivel a fülkagylók nagyon puhák, így kényelmes viseletet biztosítanak.

A csomag tartalma:
-A70 fejhallgató
-6.35 mm-ről 3.5 mm-re kábel x 1
-3.5 mm-es audiokábel x 1
-USB töltőkábel
-Felhasználói kézikönyv
-Táska

Gyártó: OneOdio
Modell: A70
Csatlakozás: Audiokábel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Vezeték nélküli üzemidő: Akár 50 óra
Akkumulátor: Li-ion, 950 mAh
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett