Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363757 Márka: Hurtel

Fashion tok MagSafe iPhone 16-ra - lila


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Purple | EAN/Vonalkód: 5907769363757 | Márka: Hurtel

Fashion tok MagSafe iPhone 16-ra - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion tok MagSafe iPhone 16-ra - lila Fedezd fel a telefonod védelmének és funkcionalitásának új dimenzióját a Fashion tok MagSafe segítségével. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted a készüléked anélkül, hogy le kellene venned a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot. A tartós anyag megvédi a telefonod a karcoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, míg a megemelt élek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamera lencséjének. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz. Specifikáció:- Sorozat: Fashion tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: lila
A Fashion tok MagSafe legfontosabb előnyei:- Növeli az induktív töltés kényelmét . A MagSafe gyűrűnek köszönhetően a tok eltávolítása nélkül töltheted telefonod induktív módon.
- Védi az okostelefonodat a karcoktól és sérülésektől . Magas minőségű, karcálló anyagból készült.
- Kiegészítő védelmet nyújt a képernyőnek és a lencsének . A tok megemelt élei hatékonyan védik az okostelefon legérzékenyebb részeit.
- Egyszerű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz . A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz telefonodnak . A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.
Vezeték nélküli töltés problémamentesen A Fashion tok MagSafe-nek köszönhetően még egyszerűbbé válik a telefon töltése. Többé nem kell eltávolítanod a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetővé teszi mágneses kiegészítők, például tartók, külső akkumulátorok vagy pénztárcák használatát is. Védelem a legmagasabb szinten A Fashion tok MagSafe megbízható védelmet nyújt telefonodnak a karcoktól, ujjlenyomatoktól és egyéb sérülésektől. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan megvédi a készülék hátlapját és keretét is. Ennek köszönhetően telefonod még hosszú használat után is újszerűnek fog tűnni. Biztonságos képernyő és lencse A tok megemelt élei további előnyt jelentenek, mivel kiegészítő védelmet nyújtanak telefonodnak. Ezeknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje hatékonyan védve van a karcoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefon arccal lefelé van elhelyezve. Teljes funkcionalitás A Fashion tok MagSafe-t a használat teljes kényelme érdekében tervezték. A portok, gombok és a kamera precíz kivágásai nemcsak kényelmessé, de problémamentessé teszik a telefon használatát. Nem kell eltávolítanod a tokot ahhoz, hogy csatlakoztasd a fejhallgatót vagy a töltőt – minden kéznél van. Elegáns design Nemcsak a védelem, hanem a stílus is fontos. A Fashion tok MagSafe matt felületével modern és elegáns megjelenést kölcsönöz telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett