Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363115 Márka: Hurtel

Többszínű Búzából készült MagSafe tok iPhone 16 - rózsaszín


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363115 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzából készült MagSafe tok iPhone 16 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzából készült MagSafe tok iPhone 16 - rózsaszín A stílus, az ökológia és a funkcionálitás kombinációja - ez a Többszínű Búzából készült MagSafe tok. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült tok nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarátságot is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyen töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a kiemelkedő élek további védelmet biztosítanak telefonja képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búzából készült MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: rózsaszín

A Többszínű Búzából készült MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Védelem a sérülések ellen. A tok TPU és természetes búzaszálak révén védi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, vagy használhat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát kölcsönöz telefonjának. A tok tapintásra finom, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. A kiemelkedő élek védik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmes a telefon használata.

Elegancia és védelem egyben A Többszínű Búzából készült MagSafe tok nemcsak védi a telefonját, hanem stílusos kiegészítő is. TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, a tok környezetbarát kialakítást kínál finom megjelenéssel. Az előállítás során felhasznált anyagok tartósak, melyek hosszú távú védelmet nyújtanak a mindennapi fenyegetések, például esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás az ön kezében A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Többszínű Búzából készült MagSafe tok lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágnesek révén egyszerűen csatlakoztathat további kütyüket, például pénztárcákat vagy tartókat, ami növeli készüléke funkcionalitását.

Természetes design, amely vonzza a tekintetet A Többszínű Búzából készült MagSafe tokban használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöznek. Ez nemcsak stílusos kiegészítő a telefonjához, hanem egy választás is, amely környezeti felelősséget mutat. Finom tapintása és kellemes textúrája miatt a tok funkcionális és kellemes a használatban.

További védelem a képernyő számára A Többszínű Búzából készült MagSafe tok kiemelkedő élei további védelmet nyújtanak telefonja kamerájának. Ezek révén a lencsék védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha telefonját háttal egy asztalra vagy durva felületre helyezi. Ez a további biztonság magabiztosabbá teszi a készülék mindennapi használatát.

Tökéletes illeszkedés és kényelem A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzából készült MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít telefonja összes funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, a készülék töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett