Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363641 Márka: Hurtel

Fashion tok MagSafe iPhone 16-hoz - világoskék


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363641 | Márka: Hurtel

Fashion tok MagSafe iPhone 16-hoz - világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion tok MagSafe iPhone 16-hoz - világoskék

Fedezze fel telefonja védelmének és funkcionalitásának egy új dimenzióját a Fashion tok MagSafe segítségével. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheti készülékét anélkül, hogy eltávolítaná a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a telefon mindennapi használatát. Az erős anyag megvédi a telefonját a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, a megemelt szélek pedig további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamera lencséjének. A matt felület eleganciát és modernséget kölcsönöz.

Specifikációk:
- Sorozat: Fashion tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: világoskék

A Fashion tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően lehetővé teszi a telefon induktív töltését anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.
- Védi okostelefonját a karcolásoktól és sérülésektől. Magas minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a képernyőnek és a lencsének. A tok megemelt szélei hatékonyan védik az okostelefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és a kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonjának. A matt felület mindig egyedi megjelenést kölcsönöz.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion tok MagSafe-nek köszönhetően a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Nem kell eltávolítania a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben a mágneses kiegészítők, mint például tartók, akkumulátorok vagy pénztárcák használatát is támogatja.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion tok MagSafe megbízható védelmet nyújt a telefonjának a karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi mind a készülék hátulját, mind a keretét. Ennek köszönhetően telefonja újként fog kinézni, még hosszú használat után is.

Biztonságos képernyő és lencse
A tok megemelt szélei további védelmet nyújtanak a telefonjának. Ezek segítségével a képernyő és a kamera lencséje hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont lefelé helyezi.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion tok MagSafe-t a maximális használati kényelem érdekében tervezték. A portok, gombok és a kamera precíz kivágásai kényelmessé és zökkenőmentessé teszik a telefon használatát. Nem kell eltávolítania a tokot, hogy csatlakoztasson fejhallgatót vagy töltőt - minden kéznél van.

Elegáns dizájn
Nem csak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt felületű Fashion tok MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonjának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett