Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363696 Márka: Hurtel

Fashion MagSafe tok iPhone 16 Plus - rózsaszín


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Plus Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363696 | Márka: Hurtel

Fashion MagSafe tok iPhone 16 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion MagSafe tok iPhone 16 Plus - rózsaszín

Fedezd fel az új dimenzióját a telefonod védelmének és funkcionalitásának a Fashion MagSafe tokkal. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted a készüléked anélkül, hogy le kellene venned a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a telefon mindennapos használatát. A tartós anyag megvédi a telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, a megemelt szélek pedig további védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera számára. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz.

Specifikáció:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: Rózsaszín

A Fashion MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően a tok eltávolítása nélkül töltheted vezeték nélkül a telefonodat.
- Védi okostelefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Magas minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a kijelző és a lencse számára. A tok megemelt élei hatékonyan védik a legérzékenyebb részeit a telefonnak.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásainak köszönhetően kényelmesen használhatod az összes portot, gombot és a kamerát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonodhoz. A matt felület mindig egyedinek tűnik.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion MagSafe tokkal a telefonod töltése még egyszerűbbé válik. Nem kell többé levenned a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetőséget biztosít mágneses kiegészítők, például tartók, power bankok vagy pénztárcák használatára.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion MagSafe tok megbízható védelmet nyújt a telefonodnak a karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi a készülék hátlapját és keretét. Ennek köszönhetően a telefonod még hosszú ideig tartó használat után is újnak fog tűnni.

Biztonságos kijelző és lencse
A tok megemelt élei további előnyt jelentenek, amelyek extra védelmet nyújtanak a telefonod számára. Ezeknek köszönhetően a kijelző és a kamera lencséje hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont arccal lefelé helyezed le.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion MagSafe tokot a kényelmes használat jegyében tervezték. A portról, gombokról és a kameráról készült precíz kivágások révén a telefon használata nemcsak kényelmes, hanem problémamentes is. Nem kell levenned a tokot a fülhallgató vagy a töltő csatlakoztatásához - minden könnyen elérhető.

Elegáns dizájn
Nemcsak a védelem, hanem a stílus is fontos. A Fashion MagSafe tok matt felülettel modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett