Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108586580 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Plus - 3mk Szatén Páncélzatos Mágneses Tok


Cikkszám: W-3SAMaCa-AiP16Plu-0 | EAN/Vonalkód: 5903108586580 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Plus - 3mk Szatén Páncélzatos Mágneses Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szatén Páncélzatos Mágneses Tok

Biztos fogás és maximális védelem

MagSafe kompatibilis – új iPhone és Samsung Galaxy modellekhez tervezve

Maximális tartósság - bizonyított megbízhatóság katonai tesztek alapján

Nem csúszik a kezedben - a szatén keret javítja a fogást és a telefon használatának kényelmét

Védi az objektíveket - a megemelt szélek megakadályozzák az objektívek karcolódását

Ismerd meg a 3mk Védelem bestsellerét zászlóshajó változatban

A Szatén Páncélzatos Mágneses Tok egy új, mágneses verziója a Szatén Páncélzatos Tok+ tokoknak - a szatén kerettel ellátott páncélozott tok, amely a 3mk Védelem kínálatának egyik legnépszerűbb terméke. A Szatén Páncélzatos Mágneses Tokot a MagSafe technológiával rendelkező okostelefon felhasználók számára tervezték. Tökéletes kompatibilitást biztosít az Apple és Samsung zászlóshajó termékeivel. Lehetővé teszi a mágneses kiegészítők, mint például vezeték nélküli töltők vagy autós tartók szabad használatát. A Szatén Páncélzatos Mágneses Tok esetében a páncélozott szintű védelem a telefon kényelmes használatával párosul.

Tartsd biztonságban telefonodat a szatén kerettel

A Szatén Páncélzatos Mágneses Tok bizonyítja, hogy egy páncélozott tok is lehet valóban ergonomikus, kellemes tapintású és kézhez álló. Tervezése egy rendkívül praktikus és stílusos szatén kerettel van ellátva, amely javítja a fogást, növeli az okostelefon használatának kényelmét és eleganciát ad. A városon keresztül rohanva is fényképezhetsz, hívhatsz és SMS-ezhetsz. A csúszásmentes szélek minimálisra csökkentik a véletlen leejtés esélyét. Felejtsd el a csúszós és nehézkes tokokat, amelyek a védelem helyett növelik a veszélyes esés kockázatát.

Katonai szabvány - Válaszd a határokig tesztelt tokot

A Szatén Páncélzatos Mágneses Tok merev hátlapja polikarbonátból (PC) készült - egy átlátszó anyag, amely nagyon magas mechanikai szilárdsággal rendelkezik. Kiváló szilárdsági paramétereinek bizonyítására a tokot szigorú katonai ejtőteszteknek vetették alá. A felhasználónak biztosítékot ad arra, hogy értékes készüléke a lehető legjobban védett. Amikor a telefon közel kerül betonhoz, csempéhez vagy kövekhez, a Szatén Páncélzatos Mágneses Tok gondoskodik róla, hogy a landolás teljesen fájdalommentes legyen.

Védd meg az érzékeny objektívet a sérülésektől

Már egyetlen kis karcolás is tönkreteheti az új iPhone és Samsung Galaxy okostelefonok fejlett kamerájának használatából fakadó örömet. Ezért a Szatén Páncélzatos Mágneses Tok speciálisan megemelt szélekkel rendelkezik az objektívek körül, amelyek tompítják az ütés erejét és védik az objektíveket a karcolódástól. A tok lehetővé teszi, hogy a telefon vásárlásának pillanatától hatékonyan védje az érzékeny elektronikát.

Készlet tartalma: Szatén Páncélzatos Mágneses Tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett