Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971958730780 Márka: Essager

Essager EWXZM-CC02-Z 15W vezeték nélküli töltő (szürke)


Cikkszám: EWXZM-CC02-Z | EAN/Vonalkód: 6971958730780 | Márka: Essager

Essager EWXZM-CC02-Z 15W vezeték nélküli töltő (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Essager EWXZM-CC02-Z egy innovatív 5 az 1-ben töltő, amely sokkal többet nyújt, mint a hagyományos töltőállomások. A készülék nemcsak okostelefonok, okosórák és TWS fejhallgatók töltésére képes, de ébresztőóraként és színes háttérvilágítással ellátott éjszakai fényként is funkcionál. Egyedi kialakításának köszönhetően a töltő nemcsak helyet takarít meg, hanem tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe, legyen az otthon vagy irodában.

Több eszköz egyidejű töltése
Az Essager EWXZM-CC02-Z töltőt úgy tervezték, hogy a felhasználók kényelmét szolgálja, lehetővé téve több eszköz egyidejű töltését. Automatikusan beállítja a kimeneti teljesítményt az eszköz alapján - maximum 15W-ot biztosít okostelefonoknak, 5W-ot fejhallgatóknak és 2,5W-ot okosóráknak a gyors és hatékony töltés érdekében.

Kompatibilis
A vezeték nélküli töltő számos eszközzel kompatibilis, mint például az iPhone-ok, Apple Watch Ultra, SE és 9/8/7/6/4/3/2 sorozat, valamint az AirPods 2/3/Pro/Pro 2 fejhallgatók, így a felhasználók minden kütyüjüket egy helyen tölthetik, különféle töltők szükségessége nélkül.

Rugalmas töltés és praktikus funkciók
Az Essager töltő egyik legnagyobb erőssége, hogy képes a telefonokat függőlegesen vagy vízszintesen tölteni, ami tökéletessé teszi filmnézéshez, videóhívásokhoz vagy webböngészéshez, például. Ezenkívül a töltő akár 5 mm vastag tokokban lévő telefonok töltésére is alkalmas, így nem szükséges minden töltés előtt levenni a tokot.

Biztonság és intelligens védelem
Az Essager EWXZM-CC02-Z fejlett védelmi rendszerekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a töltött eszközök biztonságát. Túláram, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemek garantálják a stabil és biztonságos töltést, megvédve a berendezéseket a károktól. Emellett az automatikus töltőteljesítmény-állítás technológia biztosítja a hatékony energiagazdálkodást.

További funkciók - ébresztőóra és éjszakai lámpa
A töltési funkcionalitás mellett az Essager töltő beépített ébresztőórával és színes éjszakai lámpával is rendelkezik. A lágy, színes fény kellemes légkört teremt a hálószobában, és az ébresztőóra funkció még praktikusabbá teszi az eszközt. Tökéletes éjjeliszekrény megoldás, amely a funkcionalitást az esztétikával ötvözi a kényelmes használat érdekében nappal és éjjel egyaránt.

Gyártó: Essager
Modell: EWXZM-CC02-Z
Szín: szürke
Anyag: ABS, PC
Méretek: 150 x 146 x 75 mm
Csatlakozó felület: USB-C
Bemeneti feszültség: DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Kimeneti teljesítmény: okostelefon: 15/10/7.5/5W (automatikus beállítás); fejhallgató: 5W, okosóra: 2.5W

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett