Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243824 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID KICKSTAND HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO ÁTLÁTSZÓ/FEKETE tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243824 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID KICKSTAND HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO ÁTLÁTSZÓ/FEKETE tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock MagSafe tok magas szintű védelmet biztosít és nagyszerűen kiemeli a telefonod eredeti megjelenését. A hátlap merev és kemény PC és akril anyagok kombinációjából készült, míg a puha TPU keret megerősített sarkokkal rendelkezik.

A tok standard emelt lencsevédelme mellett fém, nyitható kerettel is rendelkezik, amelyet könnyedén funkcionális állvánnyá alakíthatsz. Tartalmaz gombvédőt és port kivágásokat is.
A HaloLock mágneses gyűrűt tartalmaz, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltési technológiával. A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors, egyszerű csatlakozást biztosít minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítőhöz.
A gyártó emellett egy kiváló minőségű edzett üveget is mellékelt a csomaghoz. Ez ideális módja annak, hogy megvédd a képernyőt a karcolásoktól és ütésektől. Az üveg vastagsága 0,3 mm és keménysége 9H, ami elegendő ahhoz, hogy hatékonyan megvédje a kijelzőt a felületi karcolásokkal szemben. Olajtaszító réteggel is bevonták, amely csökkenti az ujjlenyomatok maradandóságát.
A mellékelt telepítési kiegészítők és a pozicionáló keret nagyon könnyűvé és mindenki számára elérhetővé teszik a telepítést. A keret lehetővé teszi az üveg tökéletes pozicionálását a képernyőn, míg a többi kiegészítő buborék- és szennyeződésmentes telepítést tesz lehetővé – a termék ekkora felületen történő telepítése még sosem volt ilyen egyszerű!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül egy zuhany után – a vízpára elnyeli az összes port a levegőből, így az nem fog zavarni a telepítés során.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ronggyal polírozd fényesre.
3) Telepítsd az üveget a lehető legpontosabban – a csomagban található pozicionáló kerettel segítheted a helyes beállítást.
4) Távolítsd el a légbuborékokat úgy, hogy erősen körkörös mozdulatokkal nyomd az üveget a képernyőhöz néhány másodpercig, hogy a ragasztó minél erősebben kapcsolódjon a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
– 100%-ban eredeti
– Eredeti csomagolásban
– Minimalista dizájn
– Karcsú kialakítás
– Kiegészítő védelem a lencséknek
– Állványként is használható keret
– Tökéletesen illeszkedő
– Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A CSOMAG TARTALMA:
1 x ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett