Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243428 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PLUS ÁTLÁTSZÓ TOK


| EAN/Vonalkód: 4894240243428 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PLUS ÁTLÁTSZÓ TOK


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid HaloLock egy egyrészes tok, amely átlátszó akrilrétegből áll, ami körbeöleli a telefon széleit és hátulját, valamint egy tartós keretből, ami termoplasztikus, puha anyagból készült és plusz védelmet nyújt az eszköznek az esések ellen. Az alkotóelemek tulajdonságaik révén jó védelmet biztosítanak a mindennapi használat során felmerülő potenciális balesetekkel szemben.

A HaloLock gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe technológiával. A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors, egyszerű csatlakozást biztosít minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítővel.

Továbbá a gyártó a készlethez magas minőségű edzett üveget is mellékelt. Ez az ideális módja a képernyő megóvásának karcolások és ütődések ellen. Az üveg 0,3 mm vastag és 9H keménységű, ami elegendő védelmet nyújt a képernyőnek és nagy ellenállóságot biztosít az üveg számára a felületi karcolásokkal szemben. Oleofób réteggel is bevonták, amely csökkenti az ujjlenyomatok nyomait.

A csomagban található telepítő kiegészítők és a pozícionáló keret rendkívül egyszerű és hozzáférhető telepítést tesznek lehetővé mindenkinek. A keret segít a védőréteg tökéletes pozicionálásában a képernyőn, míg a többi kiegészítő a buborék- és szennyeződésmentes telepítést szolgálja – egy ilyen nagy felületű képernyőn még sosem volt ennyire egyszerű a telepítés!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem fog zavarni a telepítés során.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Telepítsd a réteget a lehető legegyenesebben – a készletben található pozicionáló keret segítségével megfelelően beállíthatod.
4) Távolítsd el a légbuborékokat, erősen nyomva a réteget körkörös mozdulatokkal több másodpercen keresztül. Ezzel biztosítod, hogy a ragasztó réteg minél erősebben kapcsolódjon a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Minimalista dizájn
- Karcsú forma
- Könnyű
- Precízen kidolgozott
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyű telepítés és eltávolítás

A CSOMAG TARTALMAZ:
1 x ESR Classic Hybrid tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett