Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417490095 Márka: PURO

Puro Privacy edzett üvegfólia iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGPRIPHONE1667-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417490095 | Márka: PURO

Puro Privacy edzett üvegfólia iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Privacy edzett üvegfólia iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus
Az iPhone 16 Plus vagy iPhone 15 Plus védelme soha nem volt ilyen tökéletes, mint most, a Puro Privacy edzett üvegfóliának köszönhetően. Ez a kivételes üveg egyesíti a fejlett biztonsági technológiát a privát szűrővel, hogy megvédje adataidat a kíváncsi tekintetektől. A 9H keménységnek köszönhetően rendkívül ellenálló a karcokkal és sérülésekkel szemben, így biztosítja a telefonod hosszú távú védelmét. Tökéletesen illeszkedik az iPhone modelledhez, és kompatibilis a legtöbb tokokkal. A Puro Privacy üvegfólia nemcsak biztonságot, hanem használati kényelmet is nyújt – vékony rétege megőrzi a tisztaságot, valamint tökéletesen érzékeny érintésre, így mindennapi használat során is kellemes élményt nyújt.
Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Privacy edzett üvegfólia

-Kompatibilitás: iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus

A Puro Privacy edzett üvegfólia legfontosabb előnyei az iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus modellekhez:

-Privát szűrő: Védi adataidat a nem kívánt tekintetektől, ami különösen hasznos nyilvános helyeken.

-9H keménység: Az üveg rendkívül ellenálló a karcokkal és sérülésekkel szemben, így hosszú távú védelmet biztosít az iPhone-od számára.

-Tökéletes illeszkedés: Az üveget precízen az iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus modellekhez tervezték, ami kiváló tapadást és teljes képernyőfedést biztosít.

-Tok kompatibilitás: Az üveg "tokbarát" kialakítású, így tökéletesen passzol a legtöbb tokkal, anélkül hogy azok szétszélednének vagy zavarnák a használatot.

-Érintékenység és védelme a szennyeződésekkel szemben: Az üveg rétege megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását, és kiváló érintésérzékenységet biztosít, ami sima és kellemes felhasználói élményt nyújt.

Privát szűrő védi adataidat
A Puro Privacy edzett üveg kifejlesztett privát szűrővel van ellátva, amely korlátozza a képernyő láthatóságát a körülötted lévők számára. Ennek köszönhetően nyugodtan használhatod a telefonod nyilvános helyeken, biztos lehetsz benne, hogy a privát információid biztonságban maradnak.
Magas ellenállás a karcokkal és sérülésekkel szemben
A Puro Privacy üveg egyik legfontosabb előnye a 9H keménység, amely rendkívül ellenállóvá teszi a karcokkal és sérülésekkel szemben. Függetlenül attól, mennyire intenzíven használod a telefonod, az üveg sértetlen marad, hosszú távú védelmet nyújtva az iPhone képernyőjének.
Tökéletes illeszkedés az iPhone-odhoz
Az üveg az iPhone 16 és iPhone 15 modellekhez lett kifejezetten tervezve, ami biztosítja a tökéletes illeszkedést a képernyő egész felületén. A precíz kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod az illeszkedési problémák miatt – az üveg teljesen fedi a képernyőt, és nem zavarja a Face ID vagy az érzékelők működését.
Kompatibilitás a legtöbb tokkal
A Puro Privacy üveg egy "tokbarát" termék, ami azt jelenti, hogy teljesen kompatibilis a legtöbb piacon elérhető tokkal. Ennek köszönhetően élvezheted a legmagasabb szintű védelmet, anélkül hogy aggódnod kellene amiatt, hogy az üveg ütközik kedvenc tokoddal.
Érintésérzékenység és védelem a szennyeződésekkel szemben
A fejlett technológiának köszönhetően az üveg kiváló érintésérzékenységet biztosít, ami azonnali reakciót garantál minden érintésre. Így sima, reakcióképes és kellemes felhasználói élményt nyújt iPhone-od használata közben, anélkül hogy foltok, szennyeződések vagy késések előfordulnának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett