Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240236055 Márka: ESR

ESR Armorite edzett üvegfólia iPhone 16 Pro fekete


| EAN/Vonalkód: 4894240236055 | Márka: ESR

ESR Armorite edzett üvegfólia iPhone 16 Pro fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Professzionális képernyővédő megoldás az ESR márkától. Az Armorite, ahogy nevezik, a rendkívül kemény és ellenálló edzett üveg tökéletes ötvözete, valamint a különösen egyszerű telepítési készlet, amely barátságos minden felhasználó számára, még a tapasztalatlanoknak is.
A kristálytiszta üveg tökéletes képet biztosít, és nem zavarja a Face ID funkciót. Kiváló minőségű edzett üvegből készült, és akár 110 fontnyi (50 kg) nyomást is kibír, így még jobban védi a képernyőt a karcolásoktól és sérülésektől. Speciális antibakteriális bevonattal van ellátva, amely segít tisztán tartani a képernyőt.
További előnyt jelent az üveg gondtalan telepítése. Az ESR Armorite speciális szerelési kerettel és tisztítókészlettel van felszerelve, hogy még egyszerűbbé tegye az alkalmazást és kiküszöbölje a nem kívánt légbuborékokat.

Telepítési útmutató: 1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz felszívja a levegőben lévő port, és nem zavarja a telepítést. 2) Tisztítsa és zsírtalanítsa alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz törlőkendővel fényesítse ki. 3) Telepítse a bevonatot a lehető legpontosabban - a pozicionáló keret segítségével igazíthatja be a készletből. 4) Szabaduljon meg a légbuborékoktól, alaposan nyomja le az egészet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztó réteg a lehető legerősebben tapadjon a képernyőre.

Termék jellemzői: - 100% Eredeti - Eredeti csomagolásban - Kellemes tapintású 2.5D csiszolt élek - Tökéletes átláthatóság - Magas minőségű oleofób bevonat - Könnyű telepítés a keret és a telepítő készlet segítségével - Nem befolyásolja az érintési érzékenységet - Méretek: 146x67mm

A készlet tartalmaz: 1 x ESR Armorite üveg 1 x Telepítő készlet + pozicionáló keret

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett