Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901299925560 Márka: Esperanza

Esperanza EGM211R Vezetékes gaming egér


Cikkszám: EGM211R | EAN/Vonalkód: 5901299925560 | Márka: Esperanza

Esperanza EGM211R Vezetékes gaming egér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Esperanza EGM211R vezetékes gaming egér. Az Esperanza EGM211G egy vezetékes gaming egér, amely ötvözi a professzionalizmust, a funkcionalitást és az ergonomikus kialakítást. Kifejezetten játékosok számára készült, nem csak precíz követést kínál fejlett optikai érzékelőjének köszönhetően, hanem kényelmet is biztosít még hosszú játékidők során is. Egyedi színe stílust ad, míg masszív felépítése és megerősített kábele garantálja a tartósságot és megbízhatóságot. További funkciók, mint a "Következő" és "Előző" gombok, valamint egy külön "Dupla Klikk" gomb, megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a navigációt a játékokban és az internetezés során.

Precíziós optikai érzékelő
Az Esperanza EGM211G kulcsfontosságú funkciója a precíziós optikai érzékelő, amely állítható felbontást kínál 800 és 2400 DPI között. Ez a funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tökéletesen beállítsák az egér érzékenységét egyéni preferenciáik és a játék típusa szerint, ami felbecsülhetetlen értékű a gyors és igényes játékokban, ahol a mozgás pontossága kulcsfontosságú.

Ergonomikus kialakítás
Az Esperanza EGM211G ergonomikus formája garantálja a használat kényelmét még hosszú játékmenetek során is. Az egér megfelelő kontúrozása tökéletesen illeszkedik a kézbe, megelőzve a fáradtságot és növelve az általános kényelmet. Ennek eredményeképpen a játékosok a játékra koncentrálhatnak anélkül, hogy kényelmetlenséget éreznének.

Funkcionális extra gombok
Az Esperanza EGM211G gaming egér extra "Következő" és "Előző" oldalsó gombokkal van felszerelve, amelyek jelentősen megkönnyítik a navigációt a játékokban és más alkalmazásokban. A "Dupla Klikk" funkció lehetővé teszi a gyors dupla kattintást anélkül, hogy manuálisan kétszer kellene kattintani, ami hasznos sok játékhelyzetben és egyebekben is.

Márka: Esperanza
Modell: EGM211G
Felbontás: 800 / 1200 / 1600 / 2400 DPI

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett