Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3760301554608 Márka: Techwood

Elektromos grill Techwood TGD-038


Cikkszám: TGD-038 | EAN/Vonalkód: 3760301554608 | Márka: Techwood

Elektromos grill Techwood TGD-038


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Techwood TGD-038 elektromos grill: Egészséges ízek az asztalon.
Örömmel mutatjuk be a Techwood TGD-038 elektromos grillt, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc ételeid ízeit teljesen új, egészségesebb módon élvezd. A kettős, állítható, tapadásmentes bevonattal ellátott grill segítségével zsiradék nélkül készíthetsz ételeket, megőrizve az ízek és illatok teljességét. Ezzel a készülékkel a diétázás nemcsak könnyebbé, hanem élvezetesebbé is válik!

Sokoldalú sütési lehetőségek
A Techwood TGD-038 azzal a céllal készült, hogy a konyhai munkát megkönnyítse. A felső grill lap, amely ráadásul elfordítható, lehetővé teszi gourmet paninik és vastagabb ételek elkészítését. Így változatos ételekkel lepheted meg szeretteidet, kielégítve még a legigényesebb ízléseket is. A grill fényjelzőkkel is fel van szerelve, amelyek megkönnyítik a sütési folyamat irányítását, biztosítva a tökéletes eredményt minden alkalommal.

Egészséges ízek az asztalon
Az Ön és családja egészsége a legfontosabb számunkra. Ezért a Techwood TGD-038 grill barázdákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a felesleges zsír gyors elvezetését, így ízletes ételeket fogyaszthat anélkül, hogy felesleges kalóriákat vinnél be. Ezenfelül a speciális zsírtartály megkönnyíti a konyha tisztán tartását. Az automatikus termosztát és a hővédelem biztonságos használatot biztosítanak, így azzal foglalkozhatsz, ami a legfontosabb - a főzés élvezetével.

Első az egészség és a biztonság
A Techwood TGD-038 egy egyedülálló elektromos grill, amely megváltoztatja sütési szokásaidat, miközben az egészségedről is gondoskodik. Fedezd fel az új kulináris lehetőségeket, és élvezd kedvenc ételeid ízét lelkiismeret-furdalás nélkül. Ez kiváló választás azok számára, akik nemcsak a kényelemre, hanem az egészségük megőrzésére is ügyelnek. Rendeld meg a Techwood TGD-038-at még ma, és engedd, hogy egy ízletes kulináris utazásra vigyen!

A készlet tartalma:
- Grill
- Zsírfelfogó tartály

Márka: Techwood

Modell: TGD-038

Termosztát: Automatikus

Hővédelem: Igen

Anyag: Rozsdamentes acél

Tápellátás: 220-240 V ~ 50-60 Hz

Teljesítmény: 1800 W

További jellemzők: Állítható, kettős tapadásmentes grill lapok, Diéta szerinti főzés, Forgatható felső grill lap paninikhez és vastag ételekhez, Fényjelzők, Barázdált grill az egészséges főzéshez és zsíreltávolításhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett