Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3760196093947 Márka: Techwood

Techwood TCR-186 rizsfőző


Cikkszám: TCR-186 | EAN/Vonalkód: 3760196093947 | Márka: Techwood

Techwood TCR-186 rizsfőző


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Technológia a kivételes ízekért - Techwood TCR-186 rizsfőző.
Feledkezz meg a rizsfőzés nehézségeiről és koncentrálj az egyedi ízek megteremtésére konyhádban új Techwood TCR-186 rizsfőzőnkkel. Ez nem csupán egy átlagos rizsfőző - igazi technológiai forradalom a kifinomult gasztronómia szerelmeseinek. A tágas, 1,8 literes tartállyal rendelkező készülék kényelmet és sokoldalúságot biztosít a finom és duzzadt rizs elkészítéséhez, amely tökéletesen kiegészíti kedvenc ételeidet. Legyen szó sushi rajongóról vagy az ázsiai konyha egzotikus ízeinek kedvelőjéről, rizsfőzőnk olyan egyszerű és hatékony főzést tesz lehetővé, mint még soha.

Egyedi design, robusztus teljesítmény
A Techwood TCR-186 az elegancia és a szilárdság kombinációja. Magas minőségű rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készült, rizsfőzőnk nemcsak stílusos megjelenést kínál, hanem hosszú élettartamot és megbízhatóságot is garantál. Egyedülálló kiegészítője az üveg fedél műanyag kerettel, amely lehetővé teszi a főzési folyamat nyomon követését anélkül, hogy fel kellene emelni a fedelet. Ráadásul a készülék kényelmes fogantyúkkal van felszerelve, így praktikus és könnyen hordozható, még akkor is, ha tartalma forró.

Kényelem és intelligencia egyben
A Techwood TCR-186 kényelmedet szem előtt tartva készült. A megvilágított főzési és melegítési jelzőfények segítségével mindig tudni fogod, hogy kedvenc rizsed milyen stádiumban van. A beépített automatikus kikapcsolási rendszer gondoskodik a biztonságról és az energia megtakarításáról, így nyugodtan összpontosíthatsz más tevékenységekre. Kapsz majd egy különleges spatulát a rizs könnyű adagolásához és egy mérőedényt a megfelelő mennyiségű hozzávalók pontos méréséhez. Hadd ragadjon el a kulináris inspiráció, és bízz a Techwood TCR-186 rizsfőzőnkben - biztosan elengedhetetlen eszköz lesz konyhádban, és ételeid új ízvilágot nyernek.

Márka:
Techwood

Modell:
TCR-186

Kapacitás:
1,8 l

Áramellátás:
230V~ 50Hz

További jellemzők:
Leszedhető alumínium tartály
Üveg fedél műanyag peremmel
Rozsdamentes acél és műanyag külső burkolat
Szigetelt fogantyúk
Megvilágított főzési és melegítési jelzőfények
Automatikus kikapcsolás
Spatula
Mérőedény

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett