Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000617

Éjjeli lámpa WDL-02 vezeték nélküli ezüst


Cikkszám: URZ000371 | EAN/Vonalkód: 5900217000617

Éjjeli lámpa WDL-02 vezeték nélküli ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely különleges hangulatot teremt bármely lakótérben, otthon és luxushotelekben, éttermekben egyaránt. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa a modern technológia és az időtlen dizájn kombinációja, ami tökéletes kiegészítőjévé teszi bármilyen belső térnek.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát használ, amely fényes, hosszú élettartamú és energiatakarékos világítást biztosít. A LED-eknek köszönhetően élvezheti a kellemes, hangulatos fényt, anélkül, hogy túlzott hő kibocsátástól kellene tartania.

Vezeték nélküli Kényelem:
A lámpa teljesen vezeték nélküli, ami azt jelenti, hogy bárhová elhelyezheti, anélkül, hogy kábelekkel vagy aljzatokat keresnie kellene.

Elegáns Dizájn:
A lámpa gondosan lett megtervezve, hogy különféle belső stílusokhoz passzoljon. Minimalista formája és kivitelezése tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus berendezéseknél.

Könnyű Használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg a be- vagy kikapcsoláshoz. Nincsenek szükségtelen gombok vagy távirányítók.

Hangulat Fény Szabályozás:
LED éjjeli lámpánk fényerőszabályozással rendelkezik, így a fényt a kedvére vagy igényeihez igazíthatja. A lágy, romantikus világítástól a világosabb olvasási környezetig, a lámpa minden alkalomra megfelelő fényt biztosít.

Sokoldalú használat:
Egyedi dizájnja és funkcionalitása révén LED éjjeli lámpánk tökéletes éttermek és hotelek számára. Használható asztali lámpaként, eleganciát és hangulatot adva bármely asztalnak vagy munkahelynek.

Műszaki adatok:
-Méret: 37 x 10,5 cm
-Világítási idő: ~8 óra
-Akkumulátor kapacitása: 2x1800mAh=3600mAh
-Töltőport: Type C

Kategória: LED Világítások

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett