Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364143 Márka: Hurtel

Edzett üveg többutas csomagban (50 db) iPhone 16-hoz üvegfólia


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box iPhone 16 | EAN/Vonalkód: 5907769364143 | Márka: Hurtel

Edzett üveg többutas csomagban (50 db) iPhone 16-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg többutas csomagban (50 db) iPhone 16-hoz Az edzett üveg többutas csomagban ideális megoldás GSM szervizek, értékesítési standok és telefon tartozékokat árusító üzletek számára. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően sokkal kevesebbet fizet, mint az egyes darabokért, ami valódi megtakarítást jelent. Ezek az üvegek tökéletesen illeszkednek az adott készülékmodellekhez, kiküszöbölve a helytelen méretek okozta problémákat. Nagyfokú ellenállóképességgel rendelkeznek ütésekkel és karcolásokkal szemben (9H keménységnek köszönhetően), ugyanakkor ultravékonyak, ami nem befolyásolja a képernyő vastagságát. Az alkalmazásuk rendkívül egyszerű, buborékok keletkezése nélkül.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Standard Edzett Üveg 50 db
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Keménységi fokozat: 9H
- Darabszám a gyűjtőkartonban: 50 db

A legfontosabb előnyök egy edzett üveget tartalmazó többutas csomag esetén:
- Költséghatékonyabb, mint az egyes darabok vásárlása. Az üvegeket műanyag csomagolás nélkül értékesítjük.
- Tökéletes illeszkedést garantál. Az üvegek pontosan az adott készülékmodellekhez vannak szabva, és nem zavarják az érintőképernyők működését.
- Védi a károsodásoktól. Magas ütés- és karcállóság a 9H keménységnek köszönhetően. Az üveg ultravékony, anélkül, hogy vastagítaná a képernyőt.
- Könnyebbé teszi az alkalmazást. Könnyen felhelyezhető, buborékok keletkezésének kockázata nélkül. Ezáltal az alkalmazás gyors és egyszerű.
- Biztosítja a tárolás közbeni védelmet. Minden egyes üveglap egy habtasakban van elhelyezve a gyűjtőcsomagolásban, ami garantálja a biztonságot a szállítás és tárolás során.

Többet kapni kevesebbért az edzett üveg többutas csomaggal Az edzett üveg többutas csomagban történő vásárlásával jelentős költségmegtakarítást érhet el. Egy gyűjtőcsomagban akár 50 darabot talál, ami sokkal kedvezőbb, mint az egyes üvegek megvásárlása. Ez a megoldás ideális GSM szervizek, értékesítési standok vagy telefon tartozékokat árusító üzletek számára, amelyek így megtakarítást érhetnek el a vásárlás és tárolás során. Emellett a műanyag csomagolás hiánya csökkenti a hulladék mennyiségét, ami környezetbarát megoldást jelent.

Tökéletes illeszkedés az edzett üveg esetén Az edzett üveg többutas csomagban pontosan az adott készülékmodellekhez van tervezve. Az üveg precíz gyártásának köszönhetően nem nyúlik túl a képernyő élein, és nem is túl rövid (minden üveg kb. 1-2 mm-rel túlnyúlik a készülék peremén, ami nem jelenti azt, hogy túl kicsi lenne). A felhasználók teljes mértékben élvezhetik az érintőképernyő funkcionalitását akadálymentesen.

Kivételes védelem és ultravékony kialakítás Az edzett üveg többutas csomagban nagyfokú ütés- és karcállósággal rendelkezik 9H keménységének köszönhetően. Tartósságuk ellenére ezek az üvegek ultravékonyak, így nem növelik a készülék képernyőjének vastagságát. A felhasználók teljes képernyővédelmet élvezhetnek anélkül, hogy az esztétikát és a használati kényelmet feláldoznák.

Egyszerű alkalmazás buborékok keletkezése nélkül Az edzett üveg többutas csomagból való alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az üveg felhelyezési folyamata buborékok keletkezésének kockázata nélkül zajlik. Ez azt jelenti, hogy még tapasztalatlan emberek is önállóan és hatékonyan alkalmazhatják a védőüveget. A GSM szolgáltatások esetében ez sok időt takarít meg és növeli a munka hatékonyságát (kérjük vegye figyelembe, a szett nem tartalmaz rongyokat).

Biztonságos tárolás és szállítás Minden edzett üveg többutas csomagban külön habtasakban van elhelyezve, ami garantálja a biztonságot a szállítás és tárolás során. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően az üveglapok védve vannak a mechanikai sérülésektől és szennyeződésektől, ami hosszú élettartamot biztosít számukra.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett