Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809671018350 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen GLAS.TR iPhone 11 / XR Privacy üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809671018350 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen GLAS.TR iPhone 11 / XR Privacy üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, most megoldódtak a problémáid!
A Spigen "AlignMaster" sorozatból származó edzett üveg tökéletesen illeszkedő keretbe van helyezve, amely tökéletes pozícionálást biztosít a telefon előlapján. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési folyamatot, hogy az teljes mértékben intuitív minden felhasználó számára.
A Glas.TR AlignMaster Privacy egy vékony réteg, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még olyan éles tárgyakkal is, mint a kulcsok vagy a kés.
Az üveget oleofób és hidrofób réteggel vonták be, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és más szennyeződések kialakulását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Emellett nincs hatással az érintésérzékenységre, és különösen sima, így az ujjak húzása a képernyőn élvezetté válik.
További funkciója a magánszféra védelme - az üveg bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, így elérve ugyanazt a hatást, mint az ATM-ek kijelzői.
Az üveg kifejezetten a képernyő karcosodása elleni védelemre és a képernyő sérülésének kockázatának minimalizálására szolgál váratlan leejtés esetén.
Nézd meg, hogyan kell telepíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=1Au-ERS_sXo&ab_channel=FlavourDesign
Az üvegfólia csak a kijelző sík részére van kivágva a telefon modelljét gyártó által előkészített sablon szerint. Csak ilyen kivágás biztosít teljes kompatibilitást a védő tartozékainkkal.
A kijelzők különböző peremkialakítása miatt az üvegfólia telepítése után a képernyő körül leheletnyi légbuborék jelenhet meg. Ez természetes jelenség és a kijelző specifikációjától függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül zuhanyzás után - a vízgőz felszívja az összes levegőben lévő port, amik nem zavarják a telepítést.
2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd a telefon előlapjára az eltávolított fóliával ellátott keretet.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, alaposan nyomkodva a felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig, hogy a ragasztóréteg minél jobban tapadjon a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyű telepítés a szerelési keretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D élek, amelyek kellemesek az érintésre
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Magánszféra védelem
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek: 140x65mm
A CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen Glas.TR AlignMaster Privacy üveg
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett