Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228695 Márka: Spigen

Edzett üveg SPIGEN GLAS.TR ”EZ FIT” 2-Pack iPhone 16 Pro üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228695 | Márka: Spigen

Edzett üveg SPIGEN GLAS.TR ”EZ FIT” 2-Pack iPhone 16 Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel – ha eddig féltél az edzett üveg használata során a telepítéstől, akkor most megoldódtak a problémáid! Az edzett üveget tökéletesen a telefon elülső részére illeszkedő kerettel látták el, amelynek köszönhetően tökéletesen pozícionálhatod a kijelzőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítést, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastagságú felület, amelyet a gyártás és edzés során 9H keménységig edzettek meg. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak még olyan éles tárgyakkal szemben is, mint a kulcsok vagy kések. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel vonták be, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések lerakódását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nincs hatással az érintési érzékenységre sem, és kivételesen sima felülete miatt a képernyőn való lapozás élvezetes. Az üveg különösen ajánlott a kijelző karcolások elleni védelmére és minimalizálja a kijelző sérülésének kockázatát váratlan esések esetén.

Nézd meg, milyen egyszerű: [Telepítési videó](https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign|AutoryzowanysklepSpigen)

Az üveg/védőfólia kizárólag a telefonmodell sík kijelző részére van precízen kivágva, a modell kivágási sablonja alapján. Csak ilyen kivágás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel. A kijelzők különböző éleinek megmunkálása miatt, a védőfólia/fólia felhelyezése után a kijelző körül egy finom levegős gyűrű képződhet. Ez természetes jelenség és a kijelző sajátosságainak függvénye.

TELEPÍTÉSEI ÚTMUTATÓ:
1. Kezd a telepítést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában – a vízpára minden port felszív a levegőből, így az nem zavar a telepítés során.
2. Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3. Helyezd a keretet a telefon elülső részére az előre karbantartott üveggel.
4. Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsd el a levegőbuborékokat úgy, hogy körkörös mozdulatokkal több másodpercig erősen lenyomod az egész területet, hogy a ragasztóréteg minél erősebben tapadjon a kijelzőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- Kiemelkedően könnyű telepítés a telepítő keretnek köszönhetően- 9H keménység- 2.5D lekerekített élek, kellemes tapintású- Extra oleofób réteg- Tökéletes átlátszóság- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást- Méretek: 146x68mm

A CSOMAG TARTALMAZ:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üvegfólia
2 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett