Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364150 Márka: Hurtel

Edzett üveg fólia csomagban (50 db) iPhone 16 Plus-ra - üvegfólia


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box iPhone 16 Plus | EAN/Vonalkód: 5907769364150 | Márka: Hurtel

Edzett üveg fólia csomagban (50 db) iPhone 16 Plus-ra - üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6790 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az edzett üveg fólia csomagban (50 db) iPhone 16 Plus-ra ideális megoldás GSM szolgáltatóknak, értékesítési szigeteknek és telefonkiegészítő boltoknak. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően sokkal kevesebbet fizet, mint az egyes darabokért, ami valódi megtakarítást jelent. Ezek az üvegfóliák tökéletesen illeszkednek a megadott készülékmodellekhez, ami kiküszöböli a helytelen méretezés problémáját. Magas ellenállással rendelkeznek az ütések és karcolások ellen (a 9H keménységnek köszönhetően), ugyanakkor ultra-vékonyak, ami nem befolyásolja a képernyő vastagságát. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű, buborékok kockázata nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Standard Edzett Üveg 50 db
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Keménységi szint: 9H
- Darabszám a fő kartonban: 50 darab

A többdarabos edzett üvegfólia készlet legfontosabb előnyei:
- Olcsóbb, mint az egyes darabok megvásárlása: Az üvegfóliákat műanyag csomagolás nélkül árusítják.
- Tökéletes illeszkedést garantál: Az üvegfóliák pontosan illeszkednek a készülékhez, és nem akadályozzák az érintőképernyők funkcionalitását.
- Véd a károsodások ellen: Magas ütés- és karcállóság a 9H keménységnek köszönhetően. Az üveg vékony, így nem vastagítja a képernyőt.
- Könnyű alkalmazás: Egyszerűen felhelyezhető buborékok nélkül, ami gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
- Biztosítja a tárolás védelmét: Minden üvegfólia külön habtasakban van, ami biztonságot nyújt a szállítás és tárolás során.

Többért kevesebb: többdarabos edzett üvegfólia megvásárlása jelentős költségmegtakarítást jelent. Egy gyűjtőcsomagban akár 50 darabot is talál, ami sokkal kifizetődőbb, mint az egyes darabok megvétele. Ez a megoldás ideális GSM szolgáltatók, értékesítési szigetek és telefonkiegészítő boltok számára, mivel csökkentheti a beszerzési és tárolási költségeket. Ráadásul az extra csomagolások hiánya csökkenti a hulladékok mennyiségét, ami környezetbarát megoldás.

Tökéletes illeszkedés: A többdarabos edzett üvegfólia tökéletesen illeszkedik a megadott készülékmodellekhez. Az üveg pontos gyártásának köszönhetően nem lógnak túl a képernyő szélein, és nem túl rövidek (minden üveg kb. 1-2 mm-rel túlnyúlik a készülék szélénél, ami nem jelenti azt, hogy túl kicsi). A felhasználók élvezhetik az érintőképernyő teljes funkcionalitását anélkül, hogy akadályokat tapasztalnának.

Kivételes védelem és ultra-vékony kialakítás: A többdarabos edzett üvegfólia magas ütés- és karcállósággal rendelkezik a 9H keménységnek köszönhetően. Tartósságuk ellenére ezek az üvegfóliák ultra-vékonyak, így nem vastagítják a készülék képernyőjét. A felhasználók teljes védelmet élvezhetnek a képernyő számára anélkül, hogy az esztétikában és a használati kényelemben kompromisszumot kellene kötniük.

Könnyű alkalmazás buborékok kockázata nélkül: A többdarabos edzett üvegfólia alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az üveg képernyőre való felhelyezése buborékok kockázata nélkül történik. Ez azt jelenti, hogy még az ezen a területen tapasztalatlan személyek is könnyedén és hatékonyan alkalmazhatják a védőfóliát. GSM szolgáltatások esetén ez jelentős időmegtakarítást és munka hatékonyságnövekedést eredményez (kérjük, vegye figyelembe, hogy a készlet nem tartalmaz törlőkendőket).

Biztonságos tárolás és szállítás: A többdarabos edzett üvegfólia minden egyes darabja külön habtasakkal van ellátva, ami biztosítja a szállítás és tárolás során a biztonságot. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően az üvegfóliák védve vannak a mechanikai sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben, ami hosszú élettartamot biztosít számukra.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett