Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520246960 Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli gaming egér, 26000DPI (menta)


Cikkszám: G3M PRO Mint | EAN/Vonalkód: 6923520246960 | Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli gaming egér, 26000DPI (menta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli gaming egér, 26000DPI (menta)

Az Edifier G3M PRO egér nélkülözhetetlen eszköz minden igazi játékrajongó számára! Az egér hatékony és megbízható teljesítményéért a PixArttal együttműködve létrehozott fejlett PAW3395 érzékelő felel, és a 26 000-ig állítható DPI-nek köszönhetően könnyedén a játék típusához igazíthatja a működését. Az eszközhöz való csatlakoztatáshoz 3 különböző módot és 2 különböző kapcsolót kínál. A hosszú, akár 70 órás vezeték nélküli üzemidő garantálja a megszakítás nélküli, izgalmas játékórákat gyakori újratöltés nélkül, a 90 millió kattintás élettartama pedig évekig biztosítja a megbízhatóságot.

Precizitás a kezében
A fejlett PAW3395 érzékelő az 50-26000 között állítható DPI-vel kombinálva lehetővé teszi, hogy az egér érzékenységét tökéletesen a játékstílushoz igazíthassa. Ön dönti el, milyen pontosan szeretné irányítani a játék minden aspektusát! A 650-es IPS-értékkel és az 50G gyorsulással még a legdinamikusabb mozgások is rendkívül pontosak és simák lesznek.

2 különböző kapcsoló
A Huano két különböző mechanikus mikrokapcsolójának köszönhetően a kattintások hangját az aktuális üzemmódodhoz igazíthatja. A Gaming módban az egér pontosan reagál minden parancsra, a kapcsolók élettartama pedig 80 millió kattintás. A csendes üzemmód viszont nemcsak munkához, hanem éjszakai játékhoz is tökéletes - a kapcsolók élettartama eléri a 10 millió kattintást.

3 csatlakozási mód
Mostantól úgy csatlakoztathatja az egeret a választott eszközhöz, ahogyan szeretné. Az Edifier HEACATE G3M PRO támogatja a vezeték nélküli és a vezetékes csatlakozást is. A mellékelt USB-C kábellel szabadon játszhat kedvenc játékaival anélkül, hogy aggódnia kellene az egér hirtelen lemerülése miatt. Értékeli a mozgás szabadságát? Semmi gond! Használja ki a Bluetooth-kapcsolatot vagy a 2,4 GHz-es kapcsolatot, amely ultraalacsony, mindössze 1 ms késleltetést garantál.

A kényelmet szem előtt tartva
Az egér ergonomikus és ultrakönnyű (63 g) kialakítása páratlan kényelmet garantál az órákon át tartó játék során is. Az Edifier HECATE G3M PRO tökéletesen illeszkedik a kéz formájához, így az a természetes pozíciójában marad - így nem kell aggódnia a tartós csuklófájdalom miatt! Az egérhez bőrbarát anyagokat használtak, hogy megakadályozzák az izzadó tenyér kialakulását, és az alján lévő teflon csúszóknak köszönhetően az egér simán mozog az asztal felületén.

Testreszabhatja a saját preferenciáihoz
Szeretné még jobban személyre szabni az egér teljesítményét? Használja ki a HECATE Connect szoftver előnyeit! Segítségével többek között megváltoztathatja a kiválasztott gombok funkcióit, beállíthatja a DPI-t, saját makrókat állíthat be és még sok minden mást.

A készlet tartalma:
- gaming egér
- USB-C USB-A töltőkábel
- USB-adapter
- matricák
- felhasználói kézikönyv

Gyártó:
Edifier

Modell:
G3M Pro

Szín:
Menta

Gomb élettartama:
Körülbelül 90 millió kattintás

Érzékelő:
PAW3395

Kapcsolók:
Mechanikus, HUANO

DPI:
50-26000

IPS:
650

ACC:
50G

Frissítési sebesség:
125-1000 Hz

Működési idő:
kb. 70 óra

Töltő interfész:
USB-C

Az akkumulátor kapacitása:
300 mAh

Csatlakozás:
2.4G/Bluetooth/USB-C

Méretek:
118,7 x 61 x 38,6 mm

Súly:
kb. 63 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett