Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470561142 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA RGB Vezetékes Gaming Egér CW905 Lila


Cikkszám: CW905 Wired Purple | EAN/Vonalkód: 6972470561142 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA RGB Vezetékes Gaming Egér CW905 Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA RGB Gaming Egér CW905 Lila
Az ONIKUMA CW905 a játékhoz tervezett egerek sorozatát képviseli, lehetőséget kínálva a felhasználóknak a személyre szabásra. Hat különböző DPI szint közül választhatunk, ami növeli a kézmozgások olvasásának pontosságát, ezáltal simább kurzormozgást érhetünk el. Az egér hét gombbal van ellátva, köztük a bal és jobb egérgombbal, a középső egérgomb/kerékkel, egy előre gombbal, egy hátra gombbal és két DPI gombbal, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a kulcsfontosságú funkciókhoz játék közben. Érdekesség, hogy a készülék hat különböző színben világít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az egeret vizuális preferenciáik szerint testre szabják. Emellett a könnyen tisztítható anyagokból készült ergonomikus kialakítás is előnyt jelent.


Fejlett vezérlés
Az ONIKUMA CW905 egy olyan gaming egér, amely teljes mértékben ötvözi a funkcionalitást a precizitással. Az egér egyik legnagyobb előnye a hat DPI szint közötti választás lehetősége, amely lehetőséget ad a készülék személyes preferenciák szerinti alapos kalibrálására. Mindegyik szint még pontosabb kézmozgás-olvasást garantál, ami kihat a kurzormozgás simaságára.


Ergonomikus funkcionalitás kéznél
Az ONIKUMA CW905 hét gombbal van felszerelve, beleértve a bal és jobb egérgombokat, az egérkerék/középső gombot, az előre és hátra gombokat, valamint a DPI+ és DPI- gombokat. Ez az okos konfiguráció azonnali hozzáférést teremt a kulcsfunkciókhoz külön mozdulatok nélkül. Így villámgyors válaszokat és hatékony működést biztosít mind a játék, mind a különféle feladatok végrehajtása közben.


Változtatható világítás
Az ONIKUMA CW905 továbbá dinamikus LED háttérvilágítással is kitűnik, amely hat különböző színpalettát jelenít meg: zöld, rózsaszín, kék, piros, cián és sárga. Ez nem csupán egy kiskereskedelmi szempont – ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi az egér személyre szabását és egyedi stílus létrehozását.


Kényelmes használat
Az ONIKUMA CW905 egér ergonomikus kialakítása könnyen tisztítható anyagokból készült, és ellenáll az ujjlenyomatoknak, izzadásnak stb. Ez kényelmet biztosít hosszú játék- vagy munkaszakaszok során is. Mindezek a jellemzők összességében hozzájárulnak az ONIKUMA CW905 átfogó minőségéhez, amely a legigényesebb játékosok igényeit is kielégíti.



A csomag tartalma
- Egér
- Kézikönyv


Alapértelmezett felbontás800 zöld/1600 rózsaszín/2400 kék/3200 piros/4800 cián/6400 sárgaVilágítás színeRGBÜzemi feszültség5VInterfészUSBÜzemi áram

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett