Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247622 Márka: Edifier

Edifier HECATE G20 gaming fejhallgató (fekete)


Cikkszám: G20 black | EAN/Vonalkód: 6923520247622 | Márka: Edifier

Edifier HECATE G20 gaming fejhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier HECATE G20 gaming fejhallgató (fekete)

Élvezze a 7.1-es térhatású hangzást játék közben! A fejhallgató kiváló minőségű hangzást kínál és ergonomikus kialakítással rendelkezik, így hosszú ideig használhatja anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát. Az omnidirekcionális mikrofon lehetővé teszi, hogy szabadon beszélgethessen más játékosokkal, a színes háttérvilágítás pedig egyedi hangulatot teremt.

7.1 térhatású hangzás

Merüljön el a játékban, és érezze magát kedvenc hősének helyében! Az Edifier G20 fejhallgató 7.1-es térhatású hangzást biztosít, így könnyedén megállapíthatja az ellenség vagy a közeledő járművek helyzetét. Így pillanatok alatt kitérhet a támadások elől, és előnyre tehet szert az ellenséggel szemben. Ráadásul az 50 mm-es meghajtók és a kiváló minőségű PET-membrán kristálytiszta és részletes hangzást garantálnak.

Kényelmes kommunikáció a játékosokkal

Tervezze meg a következő stratégiáját az Edifier G20 segítségével! A fejhallgató omnidirekcionális mikrofont használ, amely magas, 100 dB-es érzékenységgel büszkélkedhet, és hatékonyan kiküszöböli a háttérzajt. Így szabadon beszélgethet más játékosokkal, és biztos lehet benne, hogy a címzett hangosan és tisztán hallja. A fejhallgatón található külön erre a célra szolgáló gombbal el is némíthatja.

Kifinomult kialakítás

Használja a fejhallgatót hosszú ideig anélkül, hogy fáradtságot érezne! Az Edifier G20 mindössze 350 g súlyú, és puha műbőr fülkagylót használ, amely kényelmesen illeszkedik a füléhez anélkül, hogy kényelmetlen nyomást okozna. Ráadásul a színes, pulzáló háttérvilágítás játékhangulatot kölcsönöz a fejhallgatónak, míg a külön erre a célra kialakított gomb lehetővé teszi a hangerő beállítását.

Tartalmaz:

-
fejhallgató

-
matrica

-
felhasználói kézikönyv

Gyártó

Edifier

Modell

HECATE G20

Szín

fekete

Átmérő a jelátalakítóban

50 mm

Frekvenciaválasz

20 Hz - 20 kHz

Impedancia

32 Ω

Érzékenység

100 dB

Háttérvilágítás

RGB

Súly

kb. 350 g

Csatlakozás

USB-A

Kábel hossza

2.2 m

Méretek

213,79 × 99 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett