Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562897 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA B5 Gamer fejhallgató (Rózsaszín)


Cikkszám: B5 Pink | EAN/Vonalkód: 6972470562897 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA B5 Gamer fejhallgató (Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a játék szórakoztatásának új dimenzióját az Onikuma B5-tel! A fejhallgató fantasztikus hangminőséget biztosít, amely a cselekmény közepébe repít. A hosszú működési idő lehetővé teszi, hogy órákig játszhass megszakítás nélkül. A vezeték nélküli kapcsolat biztosítja a mozgás szabadságát, amiről mindig is álmodtál - a fejhallgatót kábellel is csatlakoztathatod az eszközödhöz! A fejpánt világító macskafülekkel van ellátva, míg a fülkagylókat aranyos macskadíszítéssel látták el, ami egyedi megjelenést kölcsönöz.

Merülj el a hangok világában
Készen állsz a teljes merülésre a játék világába? Az fejlett HIFI hangtechnológiának köszönhetően még a legkisebb részleteket is meghallhatod a körülötted lévő virtuális világban, így gyorsabban és hatékonyabban reagálhatsz a játék minden hangjára. Az Onikuma B5-tel minden játék még izgalmasabbá válik!

Készen áll egy játékmaratonra
Készülj fel a megszakítás nélküli játékórákra! A fejhallgató egy erős 850 mAh-s lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órás használatot biztosít. Tehát biztos lehetsz benne, hogy az Onikuma B5 nem hagy cserben a játékmenet legfontosabb pillanatai során! Ráadásul a 365 napos hosszú készenléti idő azt jelenti, hogy mindig használatra készek, még egy hosszabb szünet után is.

Kényelmes működtetés
A fejhallgató kezelése rendkívül egyszerű! Az egyik fülkagylón külön gombok találhatók, amelyek lehetővé teszik a legfontosabb funkciók vezérlését. Ezekkel kényelmesen beállíthatod a hangerőt anélkül, hogy a számítógépen kellene keresgélned a beállításokat, vagy megváltoztathatod a háttérvilágítási módokat.

Válaszd ki, hogyan szeretnéd csatlakoztatni
Élvezd a korlátlan mozgásszabadságot! A fejhallgató Bluetooth 5.3 kapcsolatot használ, amely gyors és megbízható kapcsolatot biztosít az általad választott eszközhöz akár 15 méteres távolságból. Ha azonban a hagyományos megoldásokat részesíted előnyben, az Onikuma B5 lehetőséget ad a fejhallgató bármely eszközhöz való csatlakoztatására USB-C-ről 3,5 mm-es kábel segítségével.

Gyártó: Onikuma
Modell: B5
Szín: Rózsaszín
Háttérvilágítás: Igen, RGB
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: 15 méter
Működési idő: 8 óra
Töltési idő: 2 óra
Töltési interfész: USB-C
Készenléti idő: 365 nap
Akkumulátor kapacitása: 850 mAh
Méretek: 178 x 90 x 201 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett