Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037202342 Márka: 1MORE

Earphones TWS1MORE ComfoBuds Mini, ANC (fekete) fülhallgató


Cikkszám: ES603-Black | EAN/Vonalkód: 6933037202342 | Márka: 1MORE

Earphones TWS1MORE ComfoBuds Mini, ANC (fekete) fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE ComfoBuds Mini Fülhallgató (fekete)
Emeld új szintre zenei élményedet a 1MORE-al. A ComfoBuds Mini fülhallgatók 7mm-es dinamikus meghajtókat kínálnak a kristálytiszta hangzás érdekében. Szabadalmaztatott QuietMax technológiát alkalmaznak, amely hatékonyan semlegesíti a környezeti zajokat, és 4 üzemmódú zajszűréssel rendelkeznek. A beépített mikrofonok lehetővé teszik a könnyű beszélgetéseket, és akár 24 órás üzemidőt kínálnak. Könnyű, ergonomikus és vízálló kialakítással rendelkeznek a kényelmes használathoz.

Kiváló hangminőség
Hallgasd kedvenc zenéid hangjait. A ComfoBuds Mini 7 milliméteres dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. Ennek eredményeként élvezheted a torzításmentes, tiszta hangzást. A fülhallgatók a SoundID rendszerrel is rendelkeznek, amely tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez. Továbbá, a fülhallgatók támogatják a QuietMax hibrid aktív zajszűrő technológiát, amely akár 40 dB zajcsökkentést is kínál. Így teljesen elmerülhetsz a zenében, és elfelejtheted a külvilágot!

Figyelembe véve a különböző felhasználói igényeket
A ComfoBuds Mini fülhallgatókkal teljesen belemerülhetsz kedvenc zenéidbe vagy podcastjaidba. A fülhallgatók 4 féle zajszűrő módot kínálnak, melyeket könnyedén az adott helyzethez igazíthatsz. Az ANC erős mód lehetővé teszi, hogy elzárkózz a külvilágtól, és arra fókuszálj, ami fontos számodra, még egy zajos vasútállomás vagy repülőtér közepén is. Az ANC enyhe mód megnyugtató csendet biztosít egy zsúfolt kávézóban vagy irodában. A WNR tiszta hangzást nyújt nagyon szeles napokon is, míg az Átlátszósági mód segítségével kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót.

Kényelmes beszélgetések
Beszélj kényelmesen telefonon, bárhol is vagy. Minden egyes eltérésű 2 beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amelyek megbízhatóan rögzítik minden szavad. Ezenkívül innovatív DNN algoritmust is használnak, amely hatékonyan semlegesíti a környezeti zajokat. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy beszélgetőpartnereid hallani fogják minden szavad.

Hosszú üzemidő
Mostantól zenehallgatás közben sem kell aggódnod a fülhallgató hirtelen lemerülése miatt. A tartós akkumulátor akár 6 órás használatot is lehetővé tesz, ha az ANC ki van kapcsolva, vagy akár 5 órás használatot, ha az be van kapcsolva. Továbbá egy töltőtokot is mellékelünk, amely kiterjeszti az üzemidőt akár 24 órára. A gyors töltési funkciónak köszönhetően mindössze 10 perc töltés után a fülhallgatókat további 90 percig használhatod! Emellett támogatják a QI vezeték nélküli töltési technológiát is, így könnyedén feltöltheted őket indukciós töltővel.

Bluetooth technológia
Aggódsz az interferenciák és a késések miatt? Ne tedd! Az innovatív Bluetooth 5.2 technológia, amely gyors és stabil jelátvitelt kínál alacsonyabb energiafogyasztással, felelős a megbízható kapcsolathoz a kiválasztott eszközzel. Így biztos lehetsz benne, hogy semmi nem fogja zavarni zenei élményedet! A fülhallgatók párosítása rendkívül egyszerű - csak egyszer kell csatlakoztatnod őket az eszközödhöz, és minden alkalommal automatikusan csatlakoznak, amikor kiveszed a tokból.

Kompakt és könnyű
A fülhallgató kompakt és ultrakönnyű kialakítása biztosítja a kényelmet, amiről álmodtál - minden fülhallgató mindössze 3,7 grammot nyom. Az átgondolt tervezés lehetővé teszi, hogy órákon át szabadon hallgathasd a zenét anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad vagy elfáradnál. A fülhallgató az IPX5 vízállósági besorolással is rendelkezik, így használhatod őket intenzív edzés közben az edzőteremben vagy esős időben is. Továbbá egy dedikált alkalmazás is rendelkezésedre áll, ahol speciálisan előkészített természet hangjait találhatod, hogy segítsenek lecsendesíteni a gondolataid és ellazulni egy nehéz nap után.

A csomag tartalma:

- fülhallgatók
- tok
- cserélhető gumipántok x4

Gyártó: 1MORE

Modell: ES603

Név: ComfoBuds Mini

Szín: Fekete

Bluetooth verzió: 5.2

Hatótáv: Akár 10 méter (szabad terület)

Bluetooth protokoll: HFP / A2DP / AVRCP

Kodek: AAC / SBC

Meghajtók: 7 mm

Impedancia: 32 Ω

Vízállóság: IPX5

Töltési idő (fülhallgató): 70 perc

Töltési idő (tok): 90 perc

Üzemidő: Akár 6 óra
Akár 24 óra (tokkal)

Akkumulátor kapacitása: 34 mAh x2 (fülhallgatók)
440 mAh (tok)

Bemenet: 5V = 0.7 A

Alkalmazás: 1MORE Music

Egy fülhallgató méretei: 17 x 15 x 13 mm

A tok méretei: 56.5 x 50 x 24.5 mm

Egy fülhallgató súlya: 3,7 g

A tok súlya: 34,9 g

Működési hőmérséklet: 0°C ~ 45°C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett