Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213611697 Márka: Soundpeats

Soundpeats Wings2 Fülhallgató (Fekete)


Cikkszám: Wings2 | EAN/Vonalkód: 6941213611697 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Wings2 Fülhallgató (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Wings2 fejhallgató (fekete)
Tökéletes fejhallgatót keres bármilyen fizikai tevékenységhez? A Soundpeats Wings2 fejhallgató kiváló választás lesz! Erőteljes basszus, 13mm meghajtó és alacsony késleltetés jellemzi. Ezek a funkciók garantálják a felejthetetlen hangélményt, akár kedvenc zenéjét hallgatja, akár játszik vagy filmet néz. Ráadásul a Bluetooth 5.3 vezeték nélküli kapcsolat gyors, stabil és megbízható lesz. Ezen kívül ez az eszköz akár 30 órán át is működőképes lehet, így bármilyen utazásra magával viheti.

Kiváló hangminőség
A Soundpeats Wings2 fejhallgató 13mm-es dinamikus meghajtóval van felszerelve, amely biztosítja, hogy a zene teljesebben és magával ragadóbban szólaljon meg. Ráadásul garantált az erőteljes és mély basszus is. A Soundpeats segítségével új módon élvezheti kedvenc dalait!

Ergonomikus tervezés
A Wings2 speciálisan úgy lett tervezve, hogy teljes kényelmet nyújtson. Ergonomikus fülkampókkal vannak ellátva, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülhöz és a helyükön maradnak még többféle gyakorlat során is. Ráadásul izzadságállóak, így még intenzív edzés közben sem kell levennie őket.

Ideális játékrajongóknak
Szeret játszani? A Wings2 fejhallgatók Önnek valók! Az alacsony, 70 ms-os késleltetésnek köszönhetően tökéletes hang- és videószinkronizációt biztosítanak. Mostantól egyetlen ellenfél sem fogja meglepni!

Vezeték nélküli kapcsolat
A Soundpeats fejhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak. Ezáltal erősebb jelet és stabilabb, gyorsabb átvitelet garantálnak. Többé nem kell aggódnia a zavart okozó vagy megszakadó zenék miatt! A Wings2-val teljesen elmerülhet a zenében!

Hosszú üzemidő
A Wings2 fejhallgató zavartalan hangélményt biztosít. Egyetlen töltéssel akár 8 órán át működik! Ezt az időt könnyedén meghosszabbíthatja 30 órára a készlethez mellékelt töltőtokkal. Ne aggódjon, ha annak az energiája is kifogy, hiszen egy USB-C kábellel könnyen újratöltheti őket.

Kényelmes használat
A Soundpeats nemcsak egy nagyon praktikus eszköz, hanem kényelmes is használni. Gyors és egyszerű párosítás jellemzi. Felejtse el a hosszadalmas és kellemetlen telepítést! Ráadásul a dedikált alkalmazás segítségével az igényeihez igazíthatja működésüket.

Tartalom
- Wings2 fejhallgató
- töltőkábel
- töltőtok

Gyártó
Soundpeats

Modell
Wings2

Szín
Fekete

Bluetooth verzió
5.3

Működési idő
8 óra (töltőtok nélkül) 30 óra (töltőtokkal)

Késleltetés
70 ms

Töltési típus
USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett