Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794774636 Márka: Vention

Earphones TWS Vention NBHB0 (fekete)


Cikkszám: NBHB0 | EAN/Vonalkód: 6922794774636 | Márka: Vention

Earphones TWS Vention NBHB0 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fülhallgató TWS Vention Elf E03 (fekete)
Fedezd fel a még jobb hangminőséget! A TWS Vention Elf E03 fülhallgatók fantasztikus hangzást nyújtanak a 10 milliméteres meghajtóknak köszönhetően, és kiemelkedő üzemidővel rendelkeznek, ami akár 6 óráig is tarthat. Támogatják a Bluetooth 5.3-at, ami megbízható jeltovábbítást garantál, és nagyon könnyűek és kényelmesek is. További előnyük az IPX5 vízállóság, így nem kell kivenni őket a füledből edzés vagy eső esetén - nem félnek a vízcseppektől vagy az izzadságtól.

Érdekesebb hangélmény
A kedvenc dalaid soha nem szóltak még jobban. A fülhallgatók 10 milliméteres meghajtókkal és prémium PU PEEK membránokkal vannak felszerelve, így kellemes középtartományt, tiszta magashangokat és erőteljes basszust nyújtanak. Élvezd a nagyszerű hangminőséget, és érezd magad úgy, mintha koncerten lennél, bármerre is jársz!

Bluetooth 5.3
Gyors, stabil kapcsolat, akár 10 m hatótávolság, nagyobb interferencia-ellenállóság, jobb hangminőség és alacsonyabb energiafogyasztás - ezek közül csak néhány a Bluetooth 5.3 előnyei közül, amelyeket a fülhallgatók használnak. Említésre méltó a kis késleltetés is (kb. 0,05 másodperc). A tökéletes videó és hang szinkronizáció lehetővé teszi, hogy zavartalanul játszhass és sorozatokat nézhess! Ezenfelül csak egyszer kell párosítani a fülhallgatókat a kiválasztott eszközöddel - később automatikusan kapcsolódnak, amikor kinyitod a tokot.

Jól funkcionálnak beszélgetések során is
Gyakran chatelsz barátaiddal Discordon? Vagy előfordul, hogy zajos helyeken, például bevásárlóközpontban vagy buszon kell telefonálnod? Az Elf E03 fülhallgatók ilyen helyzetekben is jól működnek! Modern mikrofonokkal vannak ellátva és fejlett audió jelfeldolgozást támogatnak, így te és a hívó fél is tisztán halljátok egymást.

Álmodott kényelem
El sem tudod képzelni a napot kedvenc zenéid nélkül? Mostantól hallgathatod lejátszási listáidat, ameddig csak akarod - ne aggódj a kényelmetlenség miatt. A fülhallgatók nagyon kényelmesek és könnyűek - mindössze 3g súlyúak. Tökéletesen illeszkednek a füleid formájához, és nem esnek ki - még akkor sem, ha sokat mozogsz. Az Elf E03 tokban 4 LED indikátor található, amelyek információt nyújtanak az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Ezenkívül speciális lyukkal rendelkezik, ahol pántot lehet rögzíteni.

Érintésvezérlés
Szeretnéd lehalkítani a zenét vagy átugorni egy dalt? Nem kell minden alkalommal a telefonodhoz nyúlnod! A fülhallgatók kis érintőpanellel vannak felszerelve, amellyel kényelmesen megállíthatod a lejátszást, válaszolhatsz a telefonhívásra, válthatsz a dalok között, aktiválhatod a hangasszisztenst vagy állíthatod a hangerőt. Most minden szükséges funkció a kezed ügyében van!

Sok órányi zene
Megszakítás nélkül hallgathatod zenéidet otthon, munkahelyen, utazás közben vagy vonatúton - a Vention Elf E03 fülhallgatók nem merülnek le túl gyorsan! A tartós akkumulátoroknak köszönhetően akár 6 órán át is játszhatják kedvenc dalaidat, a mellékelt tok pedig lehetővé teszi az idő további kb. 30 órára való meghosszabbítását. De a kényelem itt még nem ér véget! Csak kb. 10 perc töltés szükséges ahhoz, hogy újabb egy órára zenét hallgathass. Nem kell sokat várnod!

A csomag tartalma

- Fülhallgató

- Töltőtok

- Töltő kábel (USB-A - USB-C)

- Felhasználói kézikönyv

Márka
Vention

Név
Elf Earbuds E03

Modell
NBHB0

Szín
Fekete

Bluetooth verzió
5.3

Hatótávolság
Akár 10m

Meghajtó
10 mm

Támogatott kodekek
SBC / AAC

Frekvencia válasz
20 Hz - 20 kHz

Fülhallgató akkumulátor kapacitása
30 mAh / 0.111 Wh

Tok akkumulátor kapacitása
300 mAh / 1.11 Wh

Üzemidő
Kb. 6 h / kb. 30 h tok segítségével

Tok töltési portja
USB-C

Anyag
PC ABS

Vízállóság
IPX5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett