Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548315988 Márka: Blackview

Blackview AirBuds 8 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fekete)


Cikkszám: AirBuds8-black | EAN/Vonalkód: 6931548315988 | Márka: Blackview

Blackview AirBuds 8 Vezeték nélküli Fülhallgató (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blackview AirBuds 8 fülhallgatókkal semmi sem fog megállítani abban, hogy kedvenc lejátszási listáidat hallgasd! A dinamikus meghajtóknak köszönhetően minden hangárnyalatot vissza tudsz adni, a legfinomabb részletektől a legmélyebb basszusokig, miközben megőrzöd a tisztaságot és a tónusok egyensúlyát. A fejlett zajcsökkentő technológia kristálytiszta hangzást biztosít, függetlenül a környezetedtől, míg a tartós akkumulátor hosszú órák zenelejátszását garantálja. Az IPX7 vízállóság révén gond nélkül használhatod intenzív edzések közben vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között, biztosan tudva, hogy az eső vagy az izzadság nem fog zavarni zenei kalandjaid során.

Határokat feszegető hangzás
A fülhallgatók 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal és érzékeny PU és PEEK kompozit membránnal vannak felszerelve. Ennek eredményeként erőteljes, dinamikus basszust, gazdagabb középfrekvenciákat produkálnak, minimális hangtorzítással. Ráadásul a finomhangolt hangzás révén minden dal részletét hallhatod egy magával ragadó audio élményért.

Aktív zajcsökkentés a teljes koncentráció érdekében
Koncentrálj kedvenc zenéidre vagy podcastjaidra, függetlenül a környezeti zajoktól. A fejlett aktív zajcsökkentő (ANC) technológia kiküszöböli az összes zavaró környezeti hangot, lehetővé téve, hogy elmerülj a zenéd hangjaiban. Az Ambient Sound mód pedig lehetővé teszi, hogy biztonságosan használhasd a fülhallgatókat azokon a helyeken, ahol figyelni kell a környezetre, például városi séta közben vagy reptéri bejelentésre várva.

Problémamentes telefonhívások
A Blackview AirBuds 8 négy beépített mikrofonnal és fejlett ENC (Környezeti zajcsökkentő) technológiával rendelkezik. Az ENC technológia hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat, lehetővé téve, hogy telefonhívásaid tiszta hangminőséggel történjenek, még zajos környezetben is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a zavaró tényezők miatt fontos üzleti hívásaid vagy szeretteiddel való beszélgetések során.

Megbízhatóság egész nap
Mostantól egész nap élvezheted kedvenc zenéid anélkül, hogy gyakran kellene töltened a fülhallgatókat. Az AirBuds 8 lenyűgöző üzemidőt kínál. Bekapcsolt ANC mellett 6 órás üzemidőt kínálnak egyetlen töltéssel, az újratöltő tok segítségével pedig ez az idő 27 órára növelhető. Kikapcsolt ANC mellett az üzemidő 6,8 órára nő, és akár 30 órára az újratöltő tokkal. Ráadásul mindössze 10 perc töltés elegendő ahhoz, hogy további 3 órán át zenét játsszanak!

Ergonomikus kialakítás a kényelemért
Ismerd meg a tökéletes harmóniát a kényelem és a funkcionalitás között. A gondosan megtervezett fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, biztosítva nemcsak a kényelmet, hanem a stabil viselést is fizikai aktivitás közben. Az IPX7 vízállóság révén izzadság- és esőállóak, így ideális választás aktív életmódot folytatók számára. Továbbá cserélhető gumiszalagokat is találhatsz a csomagban különböző méretekben, hogy a fülhallgatókat a saját igényeidhez igazíthasd.

Intelligens vezérlés
Az AirBuds 8 intuitív érintőpaneljei lehetővé teszik a legfontosabb funkciók kényelmes kezelését. Ezek segítségével dalokat válthatsz, telefonhívásokat fogadhatsz vagy megszakíthatsz, bekapcsolhatod a zajcsökkentő módot, és még sok mást - mindezt csak a fülhallgató érintésével!

Tartozékok:
- fülhallgatók
- cserélhető gumiszalagok x3
- töltőtok

Gyártó: Blackview
Modell: AirBuds 8
Szín: Fekete
Meghajtók: Dinamikus, 13 mm
Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz
Audio kodekek: SBC, AAC
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: Akár 10 méter
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAh
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
Üzemidő: Bekapcsolt ANC-vel: 6 óra, 27 óra töltőtokkal; Kikapcsolt ANC-vel: 6.8 óra, 30 óra töltőtokkal
Töltési idő fülhallgató: 1 óra
Töltési idő töltőtok: 1,5 óra
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IPX7

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett