Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407035 Márka: QCY

QCY T17 TWS Vezeték nélküli Fülhallgató (fehér)


Cikkszám: T17-White | EAN/Vonalkód: 6957141407035 | Márka: QCY

QCY T17 TWS Vezeték nélküli Fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY T17 TWS Vezeték nélküli Fülhallgató (fehér)
Élvezd a szabadságot és a kristálytiszta HIFI hangminőséget a QCY T17 fülhallgatókkal! Fedezd fel kedvenc dalaid gazdag részleteit és éld át őket újból. Az ultra-alacsony késleltetés és a Bluetooth V5.1 chip új szintre emeli a zenelejátszást. Az okos érintőpanel lehetővé teszi a fülhallgatók egyszerű kezelését anélkül, hogy ki kellene venned a telefont a zsebedből, az ergonomikus és könnyű kialakítás pedig biztosítja, hogy azok mozgás közben is a helyükön maradjanak.

Szuper könnyű és kényelmes
Az ergonomikus forma és a fülhallgatókhoz mellékelt gumipántok tökéletes illeszkedést biztosítanak a füledhez, így órákig használhatod őket kényelmetlen érzés nélkül. Minden egyes fülhallgató csak 4,2g tömegű. Ez azonos egy A4-es méretű papírlap súlyával. Ajándékozd meg magad egy új élménnyel és fedezd fel a T17 lehetőségeit.

Kiváló hangminőség
A professzionális hangolás és a kompozit membrán révén a beépített dinamikus meghajtó tiszta hangzást és gyors válaszidőt biztosít az átmeneti zajokra, így kristálytiszta hangzást érhetsz el kedvenc dalaidban bármikor, torzítás nélkül.

Mindig veled
A fülhallgatók nagy kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amely akár 7,5 órás üzemidőt biztosít. A 380mAh töltőtokkal kombinálva akár 26 órára is meghosszabbíthatod a lejátszási időt! Ez akár 390 dalt és 13 filmet jelent. Vidd magaddal a QCY T17 fülhallgatókat a legmesszebb lévő utakra és élvezd a szórakozást.

Megszakítás nélküli hívások
Bárhonnan telefonálhatsz a QCY T17 fülhallgatókkal és élvezheted a megszakítás nélküli kapcsolatot. Az ENC technológia kiszűri a legtöbb háttérzajt, hogy a hívó fél pontosan azt hallja, amit mondasz. Így még a legforgalmasabb helyeken is élvezheted a beszélgetéseket szeretteiddel vagy barátaiddal.

Innovatív technológiák
Az innovatív technológiák bevezetésének köszönhetően a Bluetooth 5.1 chip korlátok nélküli virtuális világba repít, szinte érzékelhetetlen késleltetést biztosítva, ami előnyt jelent a leglelkesebb játékosok számára, és stabilan tartja a kapcsolatot. Választhatsz, hogy egy vagy két fülhallgatót használsz, váltva a módok között és testre szabva azokat az igényeidnek megfelelően.

Okos megoldások
Használd ki a QCY T17 fülhallgatók képességeit és kövesd parancsaid anélkül, hogy elő kellene venned a használt eszközt. Szüneteltesd, folytasd és tekerd vissza a számokat, fogadd és utasítsd el a hívásokat egy gyengéd érintéssel. A bal fülhallgatón háromszor kattintva könnyen csatlakozhatsz a Siri, Alexa és Xiao Ai asszisztenshez, hogy parancsokat adj.

A csomag tartalma:
- 3 pár gumipánt S/M/L

- USB Type C kábel

- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: QCY

Modell: T17

Tanúsított modell: BH21Q17A

Párosítási név: QCY - T17

Bluetooth verzió: 5.1

Bluetooth kodek: AAC

Támogatott rendszerek: iOS / Android

Működési távolság: 10m

Akkumulátor élettartam: 4.5 óra beszélgetési idő, 7.5 óra lejátszási idő

Bluetooth profil: HFP / A2DP / AVRCP

Tok akkumulátor kapacitása: 380mAh

További töltés lehetőség a tokhoz: Lehetővé teszi a fülhallgatók 2.5-szöri feltöltését

Töltőport: Type-C

Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett