Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795492 Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T09 (sárga)


Cikkszám: TF-T09-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472795492 | Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T09 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T09 (sárga) fejhallgató.

A Transformers nyitott fülhallgató egy korszerű megoldás, amely ergonomikus kialakítást és fejlett funkciókat ötvöz, ideális fizikailag aktív emberek és azok számára, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot. A Bluetooth 5.4-nek köszönhetően a fejhallgató stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, és az innovatív nyitott fül kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezhesd a zenét és tudd, mi történik körülötted. Ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni kedvenc zenéiket futás, kerékpározás vagy a mindennapi tevékenységek során, anélkül, hogy fel kellene áldozniuk a kényelmet és a biztonságot.

Biztonság és térbeli tudatosság
A Transformers nyitott fejhallgatók lehetővé teszik, hogy zenét hallgass és közben érzékeld a környezeti zajokat is, ami rendkívül fontos a biztonságod szempontjából. A nyitott kialakításnak köszönhetően a környezeti hangok közvetlenül a füledbe jutnak, így gyorsan reagálhatsz a fenyegetésekre, mint például a közeledő autók vagy más veszélyek. Ellentétben a hagyományos fülbe helyezhető fejhallgatókkal, nem kell levenned őket ahhoz, hogy telefonálj vagy tudd, mi történik körülötted.

Ergonomikus kialakítás a hosszan tartó kényelem érdekében
Ezeket a fejhallgatókat a maximális kényelemre tervezték. A nyitott kialakítás, amely nem lép be a fülbe, több szellőzést biztosít és csökkenti az elszigeteltség érzését, ami gyakran okoz kényelmetlenséget a hagyományos fejhallgatók hosszú távú viselésekor. Ergonomikus kialakítás, könnyű szerkezet és bőrbarát szilikon teszik ezeket a fejhallgatókat kényelmessé akár hosszabb ideig tartó használat esetén is, és a fül mögötti rész kialakítása biztosítja a biztonságos illeszkedést.

Sokoldalú használat
A Transformers fejhallgató kettős módot kínál, amely lehetővé teszi az egyszerű váltást a zene mód és a játék mód között. Ez ideális azok számára, akik kiváló minőségű hangot szeretnének élvezni, akár kedvenc zenéik hallgatása, akár intenzív játék során. Ez lehetővé teszi a fejhallgató teljesítményének testre szabását igényeid szerint, élvezve a kiváló hangzást bármilyen körülmények között.

Bluetooth 5.4
A Bluetooth 5.4 technológiának köszönhetően a Transformers fejhallgató rendkívül gyors és stabil kapcsolatot kínál. Az előző verzióhoz képest a Bluetooth 5.4 200%-kal nagyobb átvitel sebességet és 50%-kal több stabilitást biztosít, valamint minimális késleltetést csupán 50 ms. Ez ideális a játékosok számára és azoknak, akik zavartalan kapcsolatot értékelnek zenehallgatás vagy telefonálás közben. A fejhallgatók kompatibilisek különböző rendszerekkel, mint az iOS, Android és Windows, így univerzális választás mindenki számára.

Gyors töltés és hosszú akkumulátor-élettartam
A Transformers fejhallgató gyors töltési funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi akár 2 óra lejátszást 10 perces töltés után. A fejhallgatók teljes feltöltése 5-6 órás használatot tesz lehetővé, és a töltőtokkal az üzemidő 25 órára növelhető. Az USB-C porttal a töltés gyors és kényelmes, így ezek a fejhallgatók ideálisak bármilyen alkalomra - edzéstől a munkáig és szórakozásig.

Tartozékok
-Fejhallgató
-Töltőtok
-USB-C töltőkábel
-Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T09-sárga
Szín: Sárga
Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli (Bluetooth 5.4)
Különleges funkciók: Hangerőszabályzás, érintésvezérlés
Bluetooth hatótáv: 10 méter
Üzemidő: Akár 6 óra egyetlen töltéssel, akár 25 óra töltőtokkal
Töltési idő töltőtokkal: 2 óra
Hang késleltetés: 50 milliszekundum
Termék súlya: 159 gramm
Csomag méretek: 13.2 x 11 x 4.3 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett