Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795584 Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers MG-C03 (piros)


Cikkszám: MG-C03-red | EAN/Vonalkód: 6975472795584 | Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers MG-C03 (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers MG-C03 fülhallgató (piros)

A TWS Transformers MG-C03 fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, és egyetlen töltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást biztosítanak. A 13 milliméteres meghajtók teljes és dinamikus hangzást nyújtanak a 20 Hz - 20 kHz sávszélességben. Kettős zajszűrő mikrofonok biztosítják, hogy a telefonhívások tiszták maradjanak még zajos környezetben is. A fülhallgatók rugalmas mono vagy sztereó használatot tesznek lehetővé, és ergonomikus, a Transformers inspirálta dizájnjuk ötvözi a stílust és a kényelmet.

Dinamikus hangzás
A 13 mm-es meghajtók gazdag hangzást garantálnak teljes tónusú skálával. Ennek eredményeképpen a fülhallgatók mély basszust, valamint tiszta közép- és magas hangokat nyújtanak. A Transformers segítségével még nagyobb élvezetben lehet részed a zenehallgatás és a videojátékok közben.

Problémamentes telefonhívások
A kettős mikrofonok hatékonyan csökkentik a környezeti zajt, így szinte bármilyen környezetben telefonálhatsz. Ennek eredményeképpen a fülhallgatók tökéletesek munka, utazás vagy üzleti megbeszélések során.

Stabil kapcsolat
A Bluetooth 5.3 technológia stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít 10-20 méteres tartományban. Ennek eredményeképpen szabadon használhatod a fülhallgatókat anélkül, hogy a kapcsolat megszakadásától kellene tartanod, bárhol is legyél.

Több óra zenehallgatás
Az MG-C03 fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást is biztosítanak, így ideális választás hosszú munkanapokra vagy utazáshoz. A mellékelt töltőtok lehetővé teszi a fülhallgatók gyors töltését 1,5 óra alatt.

Ergonomikus, stílusos dizájn
A Transformers sorozat ihlette modern dizájn nemcsak jól néz ki, hanem hosszú ideig tartó viselés esetén is kényelmet nyújt. Az ergonomikus kialakítás stabilan ül a fülben, minimalizálva a kényelmetlenséget a hosszan tartó használat során.

Kényelmes használat
Lehetőség van egy vagy mindkét fülhallgató egyidejű használatára - a választás a tied! Szabadon válthatsz mono és sztereó módok között, élvezve a kényelmet!

A csomag tartalma:
-TWS Transformers MG-C03 fülhallgató
-Töltőtok
-Töltőkábel
-Használati utasítás

Gyártó: Transformers
Modell: MG-C03
Típus: fülbe helyezhető
Bluetooth verzió: 5.3
Átviteli hatótáv: 10-20 m
Meghajtó átmérője: 13 mm
Frekvenciaválasz: 20 - 20000 Hz
Impedancia: akár 32Ω
Érzékenység: 96 dB
Teljes harmonikus torzítás: 1%
Működési idő: 5 óra
Töltési idő: 1.5 óra
Vezérlők száma: 2
Anyag: műanyag
Szín: piros

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett