Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339120856 Márka: GUESS

Guess Classic EST Logo TWS Bluetooth fülhallgatók + dokkoló állomás - rózsaszín


Cikkszám: GUE002957-0 | EAN/Vonalkód: 3666339120856 | Márka: GUESS

Guess Classic EST Logo TWS Bluetooth fülhallgatók + dokkoló állomás - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Classic EST Logo Bluetooth TWS fülhallgatók + dokkoló állomás

Tapasztalja meg a kiváló hangminőség és a stílusos dizájn új definícióját ezekkel az ergonomikus Guess fülhallgatókkal. Egyedi dizájnjuk kiváló vizuális élményt nyújt és olyan fejlett technológiákat kínálnak, amelyek teljesen új dimenziókba emelik kedvenc zenéit, felfedve eddig rejtett részleteket és árnyalatokat.

Dokkoló állomás és power bank egyben
Fülhallgatói megérdemlik, hogy egy ugyanolyan sokoldalú dokkoló állomással párosuljanak. Ez az állomás nem csak a biztonságos tárolást és töltést garantálja, hanem hordozható power bankként is szolgál. 300 mAh kapacitással mostantól korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésére. Soha többé nem kell aggódnia, hogy a legrosszabb pillanatban merül le az akkumulátor. Ez több mint egy kiegészítő - egy olyan elem, amely kiemeli ezek a fülhallgatók innovációját.

Hosszú működési idő
A töltőtokban lévő akkumulátor akár 35 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, ha rendszeresen tölti a tok segítségével. A nagy akkumulátorkapacitás - 300 mAh - lehetővé teszi, hogy a fülhallgatókat hétszer feltöltse, így egész nap használhatja azokat. Egyetlen feltöltés akár öt órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A legújabb Bluetooth 5.3 verzió sima kapcsolatot és reakciókészséget ígér. Fülhallgatói most tökéletesen szinkronizálva vannak okostelefonjával, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások fogadását késlekedés nélkül. Ennek a technológiai tökéletességnek köszönhetően úgy marad kapcsolatban kedvenc audioforrásával, amit eddig elképzelhetetlennek hitt.

Kiváló hangminőség
Ami igazán kiemeli ezeket a fülhallgatókat, az a 13 mm-es membrán. Ez nem csak egy szám - ez egy átalakulás a hangélményben. Egy ekkora membrán forradalmasítja az érzékelt hang minden egyes hangjegyét. A mély hangok mélyebbek lesznek, a magas hangok tisztábbá válnak, létrehozva egy hangspektrumot, amely korábban elérhetetlennek tűnt. Mintha egy koncert vagy felvételi stúdió közepébe kerülne, teljesen elmerülve a hangokban egy eddig elképzelhetetlen módon.

Ezek a fülhallgatók nemcsak hangművészeti remekművek, hanem tökéletesen felkészültek egy aktív életmódra is. Az IPX6 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és a könnyű esőnek, nyugalmat biztosítva, akár kültéri edzés közben, akár utazás közben. Ráadásul ezek kiváló hangzást nyújtanak lenyűgöző 6 órán keresztül. Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen elmerüljön a zenében, megnézzen egy filmet, vagy hosszan beszélgessen anélkül, hogy gyakran újra kellene töltenie.

A termék a Guess engedélyével készült.

Műszaki adatok
Típus: Fülbe helyezhető fülhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor: 2x 35 mAh
Töltőtok kapacitása: 300 mAh
Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra
Tok töltési ideje: 2 óra
Tok töltési port: USB-C
Működési idő: akár 6 óra
IP védettségi szint: IPX6
Membrán mérete: 13 mm
Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett