Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213610720 Márka: Soundpeats

Earphones TWS Soundpeats Opera03 (fekete)


Cikkszám: Opera03 | EAN/Vonalkód: 6941213610720 | Márka: Soundpeats

Earphones TWS Soundpeats Opera03 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Opera03 fejhallgató (fekete)

Merülj el a zene világában a Soundpeats Opera03-mal. A fejhallgató lehetővé teszi, hogy olyan részleteket hallj a dalokban, amelyeket eddig észre sem vettél, és élvezd a kiváló minőségű hangzást. 12 milliméteres dinamikus meghajtókat és egyetlen armature meghajtót használnak, Hi-Res szintű hangzást biztosítva. Kettős mikrofonok ENC zajszűréssel lehetővé teszik, hogy zavartalanul beszélj telefonon, míg a Bluetooth 5.3 stabil kapcsolatot garantál, és alacsonyabb energiafogyasztásról gondoskodik. Emellett az érintőpaneles vezérlés megkönnyíti a használatot, és a fényjelző mutatja a tok akkumulátorának szintjét. Ráadásul elegáns fekete dizájnjukkal vonzzák a tekintetet.

Sztereó hangzás
A fejhallgató kiváló minőségű sztereó hangzást biztosít, amit a Hi-Res tanúsítvány is megerősít. 12 mm dinamikus meghajtókkal és egyetlen armature meghajtóval rendelkeznek, és 20 Hz - 40 kHz frekvenciatartományt kínálnak. Az LDAC audiokodek pedig 24 bit/96 kHz-ig garantálja a hangfrekvenciákat. Emellett a gondosan megtervezett kialakítás segít csökkenteni az elektromágneses mezőket és javítja a hangminőséget.

Szabadon beszélj telefonon
Vasútállomás, zsúfolt busz? A Soundpeats Opera03 tökéletesen fog működni. A fejhallgató kettős mikrofonokat használ ENC zajszűréssel, hogy kiküszöbölje a zavaró háttérzajokat. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a másik fél nem hall téged, az Opera03-al zavartalanul beszélhetsz telefonon.

Megbízhatóság
Felejtsd el az interferenciát! A fejhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3 verziót, ami gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Emellett alacsonyabb energiafogyasztást is nyújt, így nem kell aggódnod, hogy a fejhallgató hirtelen lemerül! Egyetlen feltöltéssel körülbelül 9 órán át működnek, a töltőtokkal pedig akár 33 órán át. A csomagban megtalálod az USB-A - USB-C kábelt is, hogy újra feltölthesd a fejhallgatókat.

A készlet tartalma:
- fejhallgatók
- töltőtok
- Cserélhető füldugók x3 pár (egy pár a fejhallgatón)
- USB-A - USB-C töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats

Modell: Opera03

Szín: fekete

Üzemidő: 9 óra (fejhallgatók), 33 óra (töltőtok)

Töltőcsatlakozó: USB-C

Akkumulátor kapacitása: x2 40 mAh (fejhallgatók), 300 mAh (töltőtok)

Meghajtó átmérője: 12 mm

Audiokodek: LDAC

Frekvenciatartomány: 20 Hz - 40 kHz

Bluetooth: 5.3

Bluetooth chip: WQ7033AX

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett