Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172623128 Márka: Baseus

Baseus Bowie E8 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: NGTW050201 | EAN/Vonalkód: 6932172623128 | Márka: Baseus

Baseus Bowie E8 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Bowie E8 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete Merülj el a nagyszerű hangzásban a Baseus True Wireless Earphones Bowie E8 fekete fülhallgatóval! Ezek az innovatív fülhallgatók felejthetetlen hangélményt nyújtanak, köszönhetően az egyedi funkcióknak, amelyek valódi örömmé teszik a zenehallgatást. A Baseus Bowie E8 TWS legfontosabb előnyei: - Villámgyors töltés: Mindössze 10 perc elegendő ahhoz, hogy 2 órányi zenét élvezhess a villámgyors töltési funkciónak köszönhetően.
- Kompakt kialakítás: A rövid fogantyúk nemcsak stílusossá, hanem kényelmessé is teszik a fülhallgatót.
- Zajcsökkentés hívások során: Az ENC technológiának köszönhetően a hívásaid tiszták és háttérzajok nélkül lesznek.
- Ergonomikus kialakítás: A fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, biztosítva a kényelmes viseletet még hosszabb időn keresztül is.
- Hangszínszabályozó alkalmazás: Személyre szabhatod a hangélményt az EQ alkalmazással.

Specifikáció: - Márka: Baseus
- Modell: E8
- Fekete szín
- Bluetooth verzió: 5.0
- Hatótávolság: 10m
- Működési idő: 5 óra (fülhallgatók), kb. 30 óra (fülhallgatók + tok)
- Töltési idő: 1 óra
- Csatlakozó típusa: USB-C

Villámgyors töltés A villámgyors töltési funkciónak köszönhetően ezek a fülhallgatók mindössze 10 perc töltéssel lehetővé teszik, hogy 2 órát élvezhesd kedvenc zenéidből. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyorsan szeretnék feltölteni fülhallgatóikat, és belevetnék magukat a hangok világába.

Kompakt kialakítás Stílus és kényelem jegyében tervezve, a Baseus Bowie E8 fülhallgatók rövid fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek nemcsak divatosak, hanem tökéletesen illeszkednek a kezedbe. Ez a tökéletes kombinációja az esztétikának és a funkcionalitásnak.

Zajcsökkentés hívások során Az ENC (Environmental Noise Cancellation) technológiának köszönhetően a Baseus Bowie E8 kiszűri a környezeti zajokat a telefonhívások során. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, a beszélgetéseid tiszták és megszakításoktól mentesek lesznek.

Ergonomikus kialakítás A fülhallgatók egyedülálló ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fül formájához, biztosítva nemcsak a kényelmet, hanem a stabil viseletet is fizikai tevékenység közben. Nem kell aggódnod, hogy a fülhallgatók leesnek az intenzív mozgás közben.

Hangszínszabályozó alkalmazás Telepítsd a Baseus alkalmazást, hogy a hangbeállításokat a saját ízlésed szerint alakítsd. Használd a beépített EQ-t, hogy a zenehallgatási élményed maximumra hozd. Most minden dallam úgy fog szólni, ahogy szereted.

Merülj el a tökéletes hangzásban A Baseus True Wireless Earphones Bowie E8 fekete fülhallgatók nem csupán fülhallgatók - egy felejthetetlen hangutazás, amit érdemes megtapasztalni. Hagyd, hogy kedvenc dalaid jobban szóljanak, mint valaha. Rendeld meg most, és tapasztald meg az igazi hangminőséget!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett