Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974173980404 Márka: Earfun

Earphones TWS EarFun Air2 (white) fülhallgató


Cikkszám: TW210W | EAN/Vonalkód: 6974173980404 | Márka: Earfun

Earphones TWS EarFun Air2 (white) fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS EarFun Air2 fülhallgató (fehér)

Mostantól a kedvenc zenéid mindig fantasztikusan fognak szólni! A TWS EarFun Air2 fülhallgatók gazdag, részletes hangzást nyújtanak, így a legmagasabb minőségben élvezheted a zenéidet. Üzemidejük a töltőtokkal akár 40 órát is elérhet, és a beépített mikrofonokkal, amelyek ENC technológiával rendelkeznek, a telefonhívások kristálytiszták lesznek még zajos környezetben is. Az IPX7 vízállóságuk révén tökéletes társak edzéshez vagy mindennapi szabadtéri tevékenységekhez. Az EarFun Audio App teljes irányítást biztosít audio beállításaid felett, a kompakt töltőtok pedig lehetővé teszi a töltést mind USB-C kábelen, mind vezeték nélkül.

Felejthetetlen pillanatok a kedvenc zenéiddel
Készülj fel egy hangzásra, amely egy másik dimenzióba repít! Az Air2 fülhallgatók 10 mm-es dinamikus kompozit meghajtókkal rendelkeznek, amelyek hihetetlen tisztaságot és hangzás gazdagságát nyújtják. Az LDAC audio codec és a Hi-Res Audio támogatása révén stúdióminőségben élvezheted a zenéidet, amely minden árnyalatot és hangjegyet megragad. Mostantól a zene úgy hangzik, ahogy az előadó megálmodta, és új részleteket és érzelmeket fedezhetsz fel minden hangban.

Hívásminőség egy új szinten
Akár egy zsúfolt bevásárlóközpontban vagy, akár az autóban vagy a szabadban, az EarFun Air2 kiváló hívásminőséget biztosít, így mindig kapcsolatban maradhatsz másokkal. A fülhallgatók 4 mikrofonnal rendelkeznek, amelyek ENC technológiával vannak felszerelve, így tiszta telefonhívásokat lehet velük folytatni még zajos környezetben is, hatékonyan kiküszöbölve a környezeti zavaró hangokat.

Megbízható kapcsolat - Bluetooth 5.3
A zavarok, késések és egyéb kapcsolódási problémák a múlté! Az új Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően a fülhallgatók gyors, stabil és energiahatékony kapcsolatot biztosítanak az eszközöddel. Sőt, a hatótávolság akár 15 méter is lehet, lehetővé téve a szabad mozgást anélkül, hogy aggódnod kellene a kapcsolat elvesztése miatt. De ez még nem minden - az EarFun Air2 lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását. Mostantól zenét hallgathatsz az okostelefonodon, miközben hívásokat fogadsz a táblagépeden vagy laptopodon, anélkül, hogy állandóan váltanod kellene.

Tökéletes egy zenei maratonhoz
Készen állsz a végtelen szórakozásra? A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően akár 5,5 órán keresztül folyamatosan hallgathatod a kedvenc zenéidet LDAC módban, vagy akár 9 órán keresztül, ha kikapcsolod ezt a módot. A mellékelt töltőtok lehetővé teszi az üzemidő kiterjesztését 23 vagy akár 40 órára is. Ez azt jelenti, hogy az EarFun Air2 bármilyen hosszú utazás, edzés vagy egy teljes napos zenehallgatás kísérője lehet!

Játékrajongóknak
Semmi sem állhat többé az utadba, hogy igazi mesterévé válj a virtuális világoknak! A TWS EarFun Air2 fülhallgatók játék módot kínálnak, amely garantálja a hihetetlenül alacsony, mindössze 55 ms késleltetést. Ez biztosítja, hogy ne maradj le semmilyen akcióról, és azonnali előnyt szerezz versenytársaiddal szemben az online játékokban.

A kényelem az első
Az EarFun Air2 nemcsak nagyszerű hangzást nyújt, hanem gondoskodik a kényelmedről is. Átgondolt kialakításuk biztosítja, hogy a fülhallgatók szilárdan a füledben maradjanak, még intenzív mozgás közben is. A kis súly és az ergonomikus kialakítás álomszerű kényelmet garantál órákon át tartó zenehallgatás közben. Találsz hozzá cserélhető gumipántokat 4 különböző méretben is, így méginkább testre szabhatod a fülhallgatókat.

Teljes irányítás a kezedben
Az EarFun Air2-vel a zenelejátszó vezérlése könnyebb, mint gondolnád. A beépített érintőpaneljeik lehetővé teszik a kényelmes működést, így egyetlen érintéssel vezérelheted a zenét, fogadhatsz hívásokat vagy aktiválhatod a hangasszisztenst. Sőt, a dedikált EarFun Audio App lehetővé teszi az érintőpanelek funkcióinak testreszabását, különböző EQ módok közül választhatsz, hogy a hangzást a saját ízlésedhez igazíthasd, és könnyen megtalálhatod a fülhallgatókat, ha elveszíted őket.

Készen bármilyen kihívásra
Az EarFun fülhallgatók még a zord körülmények között sem hagynak cserben! Az IPX7 vízállósággal és az innovatív SweatShield technológiával bátran használhatod őket intenzív edzések, futás közben vagy akár esős napokon is. Az izzadság vagy véletlen vízpermet nem jelent problémát számukra!

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- töltőtok
- cserélhető gumipántok (XS / S / M / L) x4
- USB-C to USB-A töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: EarFun
Modell: Air2
Szín: Fehér
Transzduktorok: 10 mm
Audio codec: LDAC
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 15 méter
Bluetooth profilok: A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 40 mAh x2
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 400 mAh
Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje: 2 óra (USB-C kábelen keresztül), 3,5 óra (vezeték nélküli töltés)
Üzemidő: LDAC módban akár 5,5 óra, 23 óra töltőtokkal; LDAC mód kikapcsolva akár 9 óra, 40 óra töltőtokkal
Vízállóság: IPX7
Egy fülhallgató súlya: 4,5 g
App: EarFun Audio App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett