Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472791203 Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T02 (piros) Fülhallgató


Cikkszám: TF-T02-red | EAN/Vonalkód: 6975472791203 | Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T02 (piros) Fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T02 fülhallgató (piros)
A Transformers TF-T02 a TWS vezeték nélküli fülhallgatók azon felhasználóknak, akik értékelik a kiváló hangminőséget és a feltűnő megjelenést. Nemcsak eredeti dizájnt kínálnak, hanem kivételes kényelmet is a mindennapi használat során. 13 mm-es meghajtóik tiszta, éles hangzást biztosítanak, az erős akkumulátor pedig akár 5 órás üzemidőt garantál. Akár úton vagy, akár otthon pihensz, ezek a fülhallgatók éles és magával ragadó hangélményt nyújtanak.


Fejlett Bluetooth 5.3 technológia
A Transformers TF-T02 fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiával vannak felszerelve, amely stabil és gyors vezeték nélküli átvitelt biztosít. Az Androiddal, Windows-zal és iOS-szal való kompatibilitás révén könnyedén csatlakoztathatod őket okostelefonodhoz, tabletedhez vagy laptopodhoz, teljes szabadságot és kényelmet élvezve.


Ergonomikus dizájn és könnyű kialakítás
A TF-T02 fülhallgatókat a maximális kényelem szem előtt tartásával tervezték. Ergonomikus, könnyű kialakításuk tökéletesen illeszkedik a fül formájához, és még hosszú viselés esetén is szinte észrevétlenek. Ezért kiváló választás a mindennapi használatra - ne félj a kényelmetlenségtől és a fáradtságtól! További előnyük egy praktikus nyakpánt, amely megkönnyíti a szállítást és megakadályozza az elvesztést.


Két lejátszási mód - Játék és Zene
A Transformers TF-T02 dedikált lejátszási módokat kínál, amelyek teljesítményüket az igényeidhez igazítják. A játékmód minimalizálja a késleltetést, gyors válaszidőt és precíz térhangzást biztosít, ami rendkívül fontos a játékok során. A zenemód gazdag, részletes hangzást nyújt, tökéletes a kedvenc dallamok hallgatásához. Ezáltal a TF-T02 fülhallgatók többféle felhasználási forgatókönyvhöz is tökéletesek.


Térhatású hang a teljes elmerülésért
Merülj el a zene világában a Transformers TF-T02 által kínált térhatású hanggal. A fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló hangreprodukciót biztosítanak a mély basszusoktól a magas hangokig. Így minden dal tisztán és élesen szól, lehetővé téve, hogy új részleteket fedezz fel az ismerős számokban, és teljesen elmerülj a zenei élményben.


Erős akkumulátor hosszú órákra
A Transformers TF-T02 akár 5 órán keresztül biztosít megszakítás nélküli zenelejátszást, és a mellékelt 300 mAh töltőtokkal akár többször is teljesen feltölthetők. Ráadásul, a USB-C interfésznek köszönhetően a töltés gyors és hatékony, ami azt jelenti, hogy a fülhallgatók mindig készen állnak a használatra, amikor szükséged van rájuk.


Kiváló telefonhívás minőség
A TF-T02 nemcsak zenehallgatásra, hanem telefonhívásokra is nagyszerű. A beépített mikrofonok tökéletesen rögzítik a hangodat, és fantasztikus hangminőséget biztosítanak szinte bármilyen körülmények között. Most már egy rendkívül zajos környezetben is biztos lehetsz benne, hogy a hívó fél gond nélkül hallani fog téged!


Tartozékok
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Használati útmutató


Gyártó: Transformers
Modell: TF-T02
Szín: Piros
Bluetooth verzió: 5.3
Frekvencia: 2.402-2.480 GHz
Hatótávolság: Kb. 8-10 m
Meghajtó: 13 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32Ω
Érzékenység: Kb. 109 dB
Akkumulátor kapacitása: 33 mAh
Üzemidő: Kb. 5 óra
Töltési idő: Kb. 1,5 óra
Töltési interfész: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett