Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037202670 Márka: 1MORE

Earphones TWS 1MORE Aero, ANC (fehér)


Cikkszám: ES903-White | EAN/Vonalkód: 6933037202670 | Márka: 1MORE

Earphones TWS 1MORE Aero, ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE Aero fülhallgatók (fehér)

A 1MORE Aero fülhallgatók a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek! 10 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak, a Smart Loudness technológia pedig fantasztikus hangélményt nyújt a hangerő szintjétől függetlenül. Támogatják a fejmozgás-követő technológiát és a QuietMax zajcsökkentő rendszert. Magas minőségű mikrofonjaik DNN algoritmussal lehetővé teszik a szabad telefonálást szinte bármilyen körülmények között. Emellett 4 különböző ANC móddal is rendelkeznek, hogy teljes mértékben elmerülj a zenében. Az alkalmazás segítségével 12 EQ beállítás közül választhatsz, és akár 28 órás üzemidőt is nyújtanak. A fülhallgatók ergonómikus és vízálló kialakításukkal tűnnek ki.

Bámulatos hangminőség

Szeress bele újra a zenébe. A fülhallgatók 10 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. Ennek eredményeképpen élvezheted a részletek gazdagságát, a basszus és a magas hangok tökéletes egyensúlyát, valamint az erőteljes, mély basszust. Továbbá, a szabadalmaztatott QuietMax zajcsökkentő technológiának köszönhetően, amely akár 42 dB-vel csökkenti a nem kívánt háttérzajt, bárhol elmerülhetsz a zenében. Az Aero model a Smart Loudness technológiát is használja, hogy bármely hangerőn gazdag zenei élményt nyújtson.

Bármilyen helyzethez igazodva

Az Aero fülhallgatókkal teljes mértékben a kedvenc dalaid hangjaira koncentrálhatsz még egy zsúfolt és zajos helyen is. A fülhallgatók fejlett ANC technológiát használnak, amely 4 különböző módot kínál. Így könnyedén alkalmazkodnak szinte bármilyen helyzethez. Az Adaptive ANC automatikusan a környezetedhez igazítja a zajcsökkentés szintjét. Autóban vagy metrón utazva az ANC Strong mód ideális lesz, míg az ANC Mild mód maximális kényelmet nyújt egy kávézóban történő látogatáskor. Rendkívül szeles napokon a WNR mód, amely automatikusan elnyomja a szélzajt, remekül működik. Szeretnél kapcsolatban maradni a környezettel? Válaszd az Átlátszósági módot!

Szinkronizáld minden mozdulatodat a hanggal

Emeld új szintre az elmerülés szintjét. A 1MORE Aero fülhallgatók támogatják a kifejezetten a dinamikus fejmozgások követésére tervezett technológiát, amely biztosítja, hogy a hang ott maradjon, ahol kell, még akkor is, ha mozgatod a fejed. Ez olyan érzést kelt, mintha egy igazi koncerten lennél! Biztosíts magadnak felejthetetlen zenei élményt vagy mélyebb elmerülést a játékmenetben!

Zajmentes beszélgetések bárhol

Telefonálj szabadon, bárhol is vagy. Zsúfolt bevásárlóközpont vagy vonatúton? Mostantól nem jelent problémát! Mindegyik fülhallgató akár 3 beépített mikrofonnal rendelkezik, amelyek a DNN algoritmussal kombinálva hatékonyan különítik el a hangodat a környezeti zajoktól. Magas interferenciamentességgel is réjük, így biztos lehetsz benne, hogy te és beszélgetőpartnereid zökkenőmentes kommunikációt élvezhettek!

Megbízható kapcsolódás

A 1MORE Aero fülhallgatók a Bluetooth 5.2 technológiát használják, amely stabil, gyors és megszakítás nélküli kapcsolódást garantál a kiválasztott eszközökhöz, alacsonyabb energiafogyasztással. Sőt, egyszerre két eszközhöz is csatlakoztathatók és könnyedén válthatsz közöttük. Most már könnyedén válthatsz a laptopon való munka és a telefonon történő beszélgetés között!

Akár 28 órás üzemidő

Felejtsd el a korlátokat és élvezd a hosszú üzemidőt! A beépített akkumulátor akár 7 órás megszakítás nélküli működést biztosít, ha az ANC mód ki van kapcsolva, vagy akár 5 órát, ha be van kapcsolva. Az üzemidő tovább is kiterjeszthető akár 28 órára a töltőtokkal. A fülhallgatók támogatják a gyors töltést is - így mindössze 15 perc töltés elegendő további 3 óra használathoz. Ráadásul a Qi technológiának köszönhetően kényelmesen töltheted őket vezeték nélkül is.

Az ideális mindennapi társ

Add meg magadnak az álmaid kényelmét zenehallgatás közben! A fülhallgatók könnyű kialakítása azt jelenti, hogy szinte észre sem veszed, hogy a füledben vannak - egy fülhallgató mindössze 4,9 grammot nyom. Emellett az IPX5 vízállósággal büszkélkedhetnek, így az izzadság vagy az eső sem akadályozhat meg abban, hogy kedvenc dalaidat hallgasd. Továbbá rendelkezésre áll a dedikált 1MORE Music alkalmazás is, amely akár 12 EQ beállítást kínál.

Érintésvezérlés

Most már minden fontos funkciót az ujjhegyed alatt tarthatsz! Az Aero fülhallgatók precíz érintőpanellel vannak felszerelve, amely megkönnyíti a használatot. Ezek segítségével kényelmesen vezérelheted a zenelejátszót, beállíthatod a hangerőt vagy kezelheted a bejövő hívásokat - nincs többé szükség arra, hogy minden alkalommal a telefonhoz nyúlj. Az érintőpanel háromszori megérintésével pedig azonnal elindíthatsz egy intelligens hangasszisztenst is!

Gyártó
1MORE

Név
AERO

Modell
ES903

Szín
Fehér

Meghajtók
10 mm

Impedancia
32Ω

Frekvencia-válasz
20Hz-20kHz

Bluetooth verzió
5.2

Hatótáv
10m (nyílt térben)

Bluetooth protokollok
HFP / A2DP / AVRCP

Akkumulátor kapacitása
40 mAh x2 (fülhallgatók)
450 mAh (tok)

Töltési idő
1 h (fülhallgatók)
2 h (tok)

Működési idő
Akár 7 h
Akár 28 h (tokkal)

Bemenet
5V=1A

Töltési interfész
USB-C

Vízállóság
IPX5

Egy fülhallgató súlya
4,9 g

Tok súlya
45,2 g

Fülhallgatók méretei
Körülbelül 39 x 20 x 24 mm

Tok méretei
Körülbelül 62 x 56 x 26 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett