Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657239 Márka: Baseus

Baseus Bowie E18 Vezeték nélküli TWS ENC IPX4 Fülhallgató - Lila


Cikkszám: A00023800533-00 | EAN/Vonalkód: 6932172657239 | Márka: Baseus

Baseus Bowie E18 Vezeték nélküli TWS ENC IPX4 Fülhallgató - Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Bowie E18 Vezeték nélküli TWS Fülhallgató ENC funkcióval és IPX4 ellenállással - Lila Élvezd a szabadságot és kényelmet, amit a Baseus Bowie E18 fülhallgatók kínálnak! Kifogástalan hangminőséget biztosítanak, így minden hangjegy és szó kristálytiszta. Akár 25 órás lejátszási idő lehetővé teszi a megszakítás nélküli használatot egész nap. Az IPX4 szintű izzadság-, eső- és porállóság ideális választássá teszi őket az aktív emberek számára. A fejlett funkciók, mint a zajcsökkentés és az alacsony késleltetésű Bluetooth 5.3, zökkenőmentes hívásokat és késés nélküli adatátvitelt biztosítanak.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: E18
- Bluetooth verzió: 5.3
- Működési hatótáv: akár 10m
- Lejátszási idő: akár 25 óra (70%-os hangerő)
- Töltési idő: 1,5 óra
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Akkumulátor kapacitás:
- Fülhallgató: 40mAh / 0,148Wh
- Tok: 300mAh / 1,11Wh

A Baseus Bowie E18 fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Részletes és természetes hangzást biztosítanak. A precíz membrán a legmagasabb hangminőséget biztosítja.
- Akár 25 óra lejátszást biztosítanak a töltőtokkal. A fülhallgató és a tok nagy akkumulátor kapacitással rendelkezik.
- Minden körülmények között megbízhatóak. Víz- és porállóságuk IPX4 szinten.
- Minden telefonhívást kristálytisztává tesznek. A zajcsökkentő algoritmus és az intelligens ENC magas hívásminőséget biztosítanak.
- Zökkenőmentes zene- és videóstreaming élményt nyújtanak. A Bluetooth 5.3 alacsony késleltetést és stabil, gyors kapcsolatot biztosít az eszközökkel.

Innovatív membrán a legmagasabb hangminőségért A mikro-drivernak köszönhetően a Baseus Bowie E18 fülhallgatók lehetővé teszik, hogy minden részletet kiemelj zenéidben. A magas, közép és mély hangok tökéletes egyensúlya minden dalt úgy szólaltat meg, ahogyan kell.

Megbízható akkumulátor a hosszú távú szórakozásért A Baseus Bowie E18 fülhallgatók hosszú akkumulátor-élettartama egész napos zenehallgatást garantál. Akár 25 óra lejátszási idő a töltőtokkal azt jelenti, hogy nem kell gyakran töltened. Gondtalan utazás, hosszú edzés vagy film maratonok - mind megszakítás nélkül.

Víz- és porvédelem az aktív emberek számára A Baseus Bowie E18 fülhallgatók IPX4 standarddal vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a víznek és pornak. Függetlenül az időjárástól vagy edzésed intenzitásától, ezek a fülhallgatók megbízhatóak és biztonságosak maradnak.

Kristálytiszta beszélgetések A Baseus Bowie E18 fülhallgatók zajcsökkentő technológiája és intelligens ENC-je jelentősen javítják a hívások minőségét. Bármilyen környezetben a beszélgetéseid mindig tiszták és zavartalanok lesznek.

Gyors és stabil csatlakozás alacsony késleltetéssel A legújabb Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően a Baseus Bowie E18 fülhallgatók gyors válaszidőt és csatlakozási stabilitást kínálnak, ami különösen fontos játékok és filmek nézése közben. Az alacsony késleltetés biztosítja, hogy a hang mindig szinkronban legyen a képpel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett