Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5025155106365 Márka: Dyson

Dyson V8 Advanced vezeték nélküli porszívó ezüst / nikkel EU 492636-01


Cikkszám: 492636-01 | EAN/Vonalkód: 5025155106365 | Márka: Dyson

Dyson V8 Advanced vezeték nélküli porszívó ezüst / nikkel EU 492636-01


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

168300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nagy szívóerő A Dyson digitális V8 motorja erőteljes szívóerőt biztosít, hogy az egész otthonodat kitakarítsa. 40 percig tartó szívóerő teljesítményvesztés nélkül.
Hair Remover Motorbar™ tisztítófej Erőteljesen felszívja a koszt, port és hajat minden padlótípusról. Erős nejlon sörték mélyen behatolnak a szőnyegekbe és kárpitokba a makacs szennyeződések eltávolításához. Fekete antisztatikus szénszállal készült sörték eltávolítják a port a kemény padlókról.
Háziállatokkal rendelkező otthonokhoz tervezve A Dyson hajeltávolító technológiája eltávolítja a makacs hajat és állati szőrt az otthon minden részéről. A Motorbar™ tisztítófej hajkeféi automatikusan eltávolítják a porszívózás során a görgőre tekeredett hajszálakat.
Csendes Csendes működésre tervezve. A letisztult légáramlás és a nyitott cellás habszivacs szigetelés körülvezetésével csökkenti a zajt. A bordázott, kúpos tölcsérszerű rész blokkolja a hangot. Akusztikus filcanyag és zárt cellás habanyag elnyeli a rezgéseket.
Akár 40 perces működés A fejlesztett hatcellás akkumulátor elegendő energiával rendelkezik, hogy az otthon és az autó minden részét kitakarítsa teljesítményvesztés nélkül.
Mélytisztítás az egész otthonodban Padlók, kanapék és lépcsők. Magasabb és alacsonyabb helyekhez. Felszívja a koszt, port és hajat kemény padlókról és szőnyegekről.
A megfelelő szívóerő ott, ahol szükséged van rá. Könnyedén válthatsz a két üzemmód között a takarítás során. Könnyen eléri a magas helyeket. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően egyetlen mozdulattal eléri a magas helyeket. Könnyű és sokoldalú Mindennapi, gyors takarításokhoz. Könnyen kézi porszívóvá alakítható - használhatod a kocsidban is, és otthon is. Ergonómikus hatékonyság A motor és az akkumulátor a fogantyúban található - az optimális súlyeloszlás padlótól a mennyezetig történő takarításhoz. Kombi szívófej Két tartozék egyben - széles szívófej és kefe a gyors váltáshoz a különböző feladatok között a takarítás során. Résszívófej A nehezen elérhető sarkok és szűk helyek alapos tisztítására tervezték.
Érintésmentes porürítés Higiénikus porürítési mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal ürítsd ki a port és a koszt - így nem kell érintkezned a szennyeződéssel. Könnyű tárolás és töltés A falra szerelhető dokkoló feltölti a Dyson V8™ porszívódat, így mindig készen áll, amikor szükséged van rá, és könnyen tárolható is.
A csomag tartalma:

- Dyson V8 Advanced porszívó

- Motorbar™ tisztítófej hajeltávolító funkcióval

- Kombinált szívófej

- Résszívófej

- Wall Dok™ dokkoló

- Hálózati töltő

Műszaki adatok: - Súly: 2,5 kg - Tisztítófej: Motorbar™ tisztítófej - Ciklon technológia: 15 ciklon - Szűrőrendszer: Fejlett teljes gépi szűrés³ - Töltési idő: 4,5 óra - Működési idő: Akár 60 perc² - Portartály kapacitás: 0,76 liter Dyson V8 Advanced méretek - Magasság: 1256 mm - Szélesség: 250 mm - Hosszúság: 221 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett