Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913020999 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO tok SAMSUNG A55 rose


| EAN/Vonalkód: 6934913020999 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO tok SAMSUNG A55 rose


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns Dux Ducis Skin Pro fliptok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja okostelefonod számára. Kiváló minőségű ökobőrből készült, amely teljes védelmet nyújt a készüléknek, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz. A tok állvány funkcióval, praktikus kártyazsebbel, integrált gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik a könnyű porthozzáférés érdekében.

A Dux Ducis Skin Pro eleganciáról szól. A stílusos dizájn minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy baráti társalgásról. A bőrborítás luxus jelleget ad a terméknek, kiemelve annak modernségét. A Dux Ducis Skin Pro tok kellemes tapintású ökobőrből készült, belsejében pedig egy ütésálló TPU réteg található. Ez az anyagkombináció tartóssá teszi a tokot, tökéletesen védve a telefont a sérülésektől.

Az okostelefon teljes körű védelme további előny. A zárt kialakítású fedél minden oldalról védi a telefont, biztosítva annak biztonságát még egy esetleges esés esetén is. A Dux Ducis Skin Pro tok állvány funkcióval is rendelkezik, ami rendkívül praktikussá teszi. Könnyedén összehajtogatható, így kényelmes állványt formál – ideális filmnézéshez vagy fotók megtekintéséhez. További kényelmet nyújt a praktikus zseb, amelyben hitelkártyát, névjegykártyát vagy igazolványt tarthatsz. Az integrált gombok védelmet nyújtanak a készüléknek a szennyeződésektől, és a precíz kivágások garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz.

Specifikáció: Modell: Dux Ducis Skin Pro, Anyag: ökobőr + TPU, Kiegészítő jellemzők: kártyazseb, állvány funkció

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett