Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913021583 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO Samsung Galaxy S24 Plus tok rózsaszín


| EAN/Vonalkód: 6934913021583 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO Samsung Galaxy S24 Plus tok rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns Dux Ducis Skin Pro fliptok a stílus és védelem tökéletes kombinációja okostelefonod számára. Kiváló minőségű ökológiai bőrből készült, teljes védelmet nyújt a készüléknek, miközben elegáns megjelenést ad. A tok állvány funkcióval, praktikus kártyatartó zsebbel, integrált gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik a portok könnyű eléréséhez.

A Dux Ducis Skin Pro az eleganciáról szól. A stílusos dizájn bármilyen helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egy hétköznapi társasági beszélgetésről. A bőr borítás luxus karaktert kölcsönöz a terméknek, kihangsúlyozva annak modernségét. A Dux Ducis Skin Pro tok kellemes tapintású ökológiai bőrből készült, amely belsejében ütésálló TPU borítással van ellátva. Ez az anyagkombináció tartóssá és ellenállóvá teszi a tokot, tökéletesen védve a telefont a sérülésektől.

A teljes okostelefon védelem a tok egy másik előnyös tulajdonsága. A zárt kialakítású borító minden oldalról védi a telefont, biztosítva annak biztonságát még esés esetén is. A Dux Ducis Skin Pro tok állvány funkcióval is rendelkezik, ami rendkívül praktikus. Könnyen összehajtható, hogy kényelmes állványként szolgáljon – ideális filmnézéshez vagy fotók megtekintéséhez. További kényelmet nyújt a praktikus zseb, amely hitelkártya, névjegykártya vagy személyi igazolvány számára alkalmas. Az integrált gombok megvédik a készüléket a szennyeződésektől, és a precíz kivágások garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz.

Specifikáció:
Model: Dux Ducis Skin Pro
Anyag: ökológiai bőr + TPU
További jellemzők: kártyatartó zseb, állvány funkció

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett