Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913021811 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO for SAMSUNG S24 Plus fekete tok


| EAN/Vonalkód: 6934913021811 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO for SAMSUNG S24 Plus fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Hivo Flip Leather Case belső zsebbel rendelkezik kártyák, dokumentumok vagy pénz tárolásához, és egy olyan bevonattal van ellátva, ami blokkolja az RFID jelet. Állványként is működik, praktikus zsebekkel kártyák és pénz számára.

A Dux Ducis Hivo tok az elegancia és a praktikusság kombinációja. Stílusos kialakítása minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági összejövetelekről. A tok belseje RFID jel blokkoló anyaggal van ellátva, ami további biztonságot nyújt fizetési kártyái számára. A rejtett terminál zsebhez vagy táskához közeli elhelyezése, ahol a telefont hordja, már nem jelent veszélyt pénzügyi biztonságára.

A Dux Ducis Hivo tok főbb jellemzői a szilárdság és a tartósság. Kellemes tapintású, természetes bőrből készült, és ütésálló TPU borítással van támogatva, biztosítva ezzel a telefon minden oldalról történő védelmét. A finoman emelt élek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. A toknak állvány funkciója van, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes helyet alakítson ki filmek nézéséhez vagy fényképek megtekintéséhez. A fedél belsejében praktikus zsebek találhatók hitelkártyák, személyi igazolványok vagy bankjegyek számára. Ezenkívül a pontos kivágások garantálják az összes szükséges port könnyű elérését.

A Dux Ducis Hivo nem csupán egy tok, hanem egy ízléses kiegészítő is. A készlet a borítón kívül egy hozzáillő kulcstartót is tartalmaz.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Hivo
Anyag: TPU + természetes bőr
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció, pénztárca, RFID blokkolás, kulcstartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett