Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025536 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO for IPHONE 15 Pro black tok


| EAN/Vonalkód: 6934913025536 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO for IPHONE 15 Pro black tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5250 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Hivo Flip Leather Case. A Dux Ducis Hivo flip toknak belső zsebe van kártyák, dokumentumok vagy pénz számára, amely RFID jel blokkoló bevonattal rendelkezik. Állványként is funkcionál, és praktikus zsebeket biztosít kártyák és pénz számára.

A Dux Ducis Hivo tok az elegancia és a praktikusság ötvözete. Stílusos kivitele bármilyen helyzetben megállja a helyét, legyen az üzleti találkozó vagy egy egyszerű társasági összejövetel. A tok belsejében RFID jel blokkoló anyag található, amely további biztonságot nyújt a fizetési kártyáknak. A telefont hordozó zseb vagy táska közelében található terminál már nem jelent fenyegetést pénzügyi biztonságára.

A Dux Ducis Hivo tok erőssége és tartóssága kiemelkedő. Kellemes tapintású természetes bőrből készült, és ütésálló TPU borítással van ellátva, ezáltal minden oldalról védi a telefont. Enyhén emelt élei további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamera lencséjének. A tok állvány funkcióval rendelkezik, így kényelmes helyet biztosít filmek nézéséhez vagy fényképek megtekintéséhez. A fedél belsejében praktikus zsebek találhatók hitelkártyák, azonosító kártyák vagy bankjegyek számára. Továbbá, pontos kivágások garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz. A Dux Ducis Hivo nem csupán egy tok, hanem ízléses kiegészítő is. A készlet a tok mellett egy hozzáillő kulcstartót is tartalmaz.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Hivo
Anyag: TPU + természetes bőr
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció, pénztárca, RFID blokkoló, kulcstartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett