Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896754354 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy edzett üveg iPhone 15 Pro-hoz üvegfólia


Cikkszám: 24060-0 | EAN/Vonalkód: 8809896754354 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy edzett üveg iPhone 15 Pro-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél ettől az aspektustól az edzett üveg használatakor, akkor a problémáid most megoldódtak! A Spigen "EZ Fit" sorozatú edzett üvege egy precízen a telefon előlapjára illeszkedő szerelőkerettel van ellátva, amely segítségével tökéletesen pozícionálhatod azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési folyamatot, hogy az teljesen intuitív bárki számára. A Privacy üveg egy vékony réteg, amely a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységre lett erősítve. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késsel való érintkezés esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób bevonattal lett ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megtapadását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen adja vissza a megjelenített színeket. Nincs hatással az érintési érzékenységre, és kivételesen sima, így az ujj mozgása a képernyőn élvezetessé válik. További funkciójaként védi a magánszférát - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, ami hasonló hatást eredményez, mint a bankautomaták esetében. Az üveg különösen az iPhone képernyőjének karcolásoktól való védelmére szolgál, és csökkenti a képernyő sérülésének kockázatát váratlan esések során.

Erre mennyire egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign|AutoryzowanysklepSpigen

Az üveg/fólia kizárólag az egyenes kijelzőfelületre van vágva, a telefonmodell gyártójának előkészített sablonja alapján. Csak ilyen vágás biztosítja az összes védőfóliánkkal való teljes kompatibilitást.
A kijelző éleinek különböző marásai miatt az üveg/fólia telepítése után a képernyő körül egy finom légbuborékos gyűrű alakulhat ki. Ez természetes helyzet és a kijelző sajátos jellemzőinek függvénye.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő összes port, így az nem zavarja Önt a telepítés során.
2) Tisztítsa meg és zsírtalanítsa alaposan a kijelző felületét, majd egy száraz ruhával polírozza fényesre.
3) Helyezze a telefon előlapjára a keretet a felbontott üveggel.
4) Távolítsa el a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsa el a levegőbuborékokat, alaposan nyomja meg az egész felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban összekapcsolódjon a képernyővel.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D sima szélű kialakítás
- Extra oleofób réteg
- Magánszféra védelem
- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást
- Méretek: 142x66mm

CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett