Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004425 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 tok MagSafe kompatibilitással és fliptok - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913004425 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 tok MagSafe kompatibilitással és fliptok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 tok MagSafe kompatibilitással és fliptok - fekete.
A Dux Ducis Skin X Pro tok a MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A mágneses zárás extra védelmet biztosít, csökkentve az esélyét annak, hogy a kijelző véletlenül fedetlen maradjon. A tok szilárd és elegáns, ugyanakkor hatékonyan védi a készüléket a sérülésektől. Praktikus zsebeket tartalmaz kártyák és dokumentumok számára, valamint ujjlenyomat- és szennyeződésálló felülettel rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás, pénztárca
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Szín: fekete

Legfontosabb előnyök:
- Vezeték nélküli töltés eltávolítás nélkül: A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően problémamentes indukciós töltést és mágneses kiegészítők rögzítését teszi lehetővé.
- Mágneses fliptok zárás: Biztonságosan záródik a fliptok, minimalizálva a kijelző sérülésének kockázatát.
- Véd az ütődésektől és karcolásoktól: Az öko-bőr és TPU szilárd konstrukciója hatékonyan csillapítja az ütődéseket, teljes körű védelmet nyújtva.
- Kényelmes kártya- és dokumentumtárolás: Praktikus zsebekkel rendelkezik azok számára, akik szeretik, ha minden kéznél van.
- Elegáns megjelenés: Ujjlenyomat- és szennyeződésálló felületével mindig elegáns és könnyen tisztán tartható a tok.

MagSafe - töltés és kényelem:
A Dux Ducis Skin X Pro teljes MagSafe kompatibilitást kínál. Ezáltal anélkül töltheti készülékét, hogy le kellene venni a tokot, ami a mindennapi használat során rendkívül kényelmes. A mágneses rögzítés lehetővé teszi különféle kiegészítők, mint például mágneses pénztárcák vagy indukciós töltő powerbankok használatát.

Kijelzővédelem a legmagasabb szinten:
A Dux Ducis Skin X Pro tok mágneses zárása garantálja a kijelző biztonságát. A mágnesek hatékonyan védik a kijelzőt a véletlen fedetlenségtől, ezáltal megóvva azt a sérülésektől és szennyeződésektől. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran hordják a telefonjukat táskában vagy hátizsákban, ahol különféle veszélyeknek lehet kitéve. Az automatikus záródás kényelmet és biztosítékot nyújt, hogy a kijelző mindig védve legyen.

Szilárd és elegáns egyben:
A Dux Ducis Skin X Pro tok nemcsak funkcionalitásában, de tartósságában is kiemelkedik. Magas minőségű öko-bőrből készült - ami nem csak kellemes tapintású, de ellenálló is a sérülésekkel szemben. A belső TPU bélés további védelmet nyújt, hatékonyan csillapítva az ütközéseket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik elegáns, de ugyanakkor szilárd tokot keresnek.

Praktikus zsebek kártyák és dokumentumok számára:
A Dux Ducis Skin X Pro egyik kiemelkedő eleme a praktikus zsebek, amelyeket hitelkártyák, dokumentumok vagy bankjegyek tárolására terveztek. Ennek köszönhetően minden szükséges dolog mindig kéznél van. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust és a kényelmet. A zsebek diszkréten el vannak rejtve a fliptok belsejében, biztosítva a tartalom biztonságát és megóvva a véletlen kieséstől.

Mindennapi elegáns megjelenés:
A Dux Ducis Skin X Pro tok felületét úgy tervezték, hogy ellenálljon az ujjlenyomatoknak és a zsíros foltoknak. Ennek köszönhetően a tok mindig tiszta és elegáns marad. A sima és kellemes tapintású felület könnyen tisztán tartható - így a tok hosszú távon is jól mutat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett