Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363030 Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 tok - fekete


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769363030 | Márka: Hurtel

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Multiple Color Wheat Case MagSafe iPhone 16 tok - fekete. Az elegancia, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Multiple Color Wheat Case MagSafe. A tok TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarát megoldást is kínál. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, például pénztárcát vagy tartót. Ezenkívül a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt szélek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Multiple Color Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszál
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: fekte

A Multiple Color Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelem a sérülések ellen. A tok védi a telefont az esésektől és karcolásoktól a TPU és a természetes búzaszálak segítségével.
- Kompatibilis a MagSafe-fel. Könnyedén töltheti vezeték nélkül telefonját, vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Elegáns megjelenést kölcsönöz telefonjának. A tok puha tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. A megemelt szélek védik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így a telefon használata kényelmes.

Elegancia és védelem egyben
A Multiple Color Wheat Case MagSafe nemcsak védi a telefonját, hanem egy stílusos kiegészítő is. A TPU és a természetes búzaszálak kombinációjából készült tok ökológiai kialakítást kínál egy finom megjelenéssel. Az anyagok tartóssága hosszú távú védelmet biztosít a mindennapi fenyegetések, például az esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás az Ön kezében
A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe lehetővé teszi telefonja vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágnesek segítségével könnyedén rögzíthet további eszközöket, például pénztárcákat vagy tartókat, ezáltal növelve készüléke funkcionalitását.

Természetes design, amely felkelti a figyelmet
A Multiple Color Wheat Case MagSafe-ban használt természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nemcsak egy stílusos kiegészítő a telefonjához, hanem egy környezettudatos választás is. A finom tapintás és kellemes textúra funkcionális és kellemes használatot biztosít.

További védelem a képernyőnek
A Multiple Color Wheat Case MagSafe megemelt szélei további védelmet biztosítanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, akkor is, ha a telefonját egy íróasztalra vagy durva felületre helyezi. Ez a további biztonságérzet nagyobb magabiztosságot ad a készülék mindennapi használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem
A pontos kivágásoknak köszönhetően a Multiple Color Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Legyen szó fülhallgató csatlakoztatásáról, készüléke töltéséről vagy fénykép készítéséről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett