Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004524 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 Pro Max-hoz MagSafe-fel és Flip funkcióval - Kék


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro Apple iPhone 16 Pro Max Blue | EAN/Vonalkód: 6934913004524 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 Pro Max-hoz MagSafe-fel és Flip funkcióval - Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Skin X Pro fliptok, MagSafe-kompatibilitásának köszönhetően, lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltsd okostelefonodat anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot. A mágneses fedélzár további védelmet nyújt, kiküszöbölve annak lehetőségét, hogy a képernyő véletlenül előkerüljön. A tok masszív és elegáns, miközben hatékonyan védi a készüléket a károsodástól. Praktikus zsebek a kártyák és dokumentumok számára, valamint ujjlenyomat-ellenálló felület további előnyök.

Specifikációk:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- További funkciók: MagSafe kompatibilis, Pénztárca
- Anyag: TPU, öko-bőr
- Szín: kék

Fő előnyök:
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést a tok eltávolítása nélkül. A MagSafe-kompatibilitás zökkenőmentes induktív töltést és mágneses tartozékcsatlakozást biztosít.
- Biztosítja a képernyő biztonságát a mágnesesen zárható fedél segítségével. A tok önmagát zárja, minimalizálva a képernyő sérülésének kockázatát.
- Véd a mechanikai sérülések és karcolások ellen. Az öko-bőrből és TPU-ból készült masszív kivitel hatékonyan elnyeli az ütéseket, teljes védelmet nyújtva.
- Kényelmes tárolást kínál kártyák és dokumentumok számára. A praktikus zsebek tökéletes megoldást nyújtanak azok számára, akik szeretik, ha minden kéznél van.
- Karbantartja a rendezett megjelenést az ujjlenyomatokkal és zsíros foltokkal szemben ellenálló felületnek köszönhetően. A tok mindig elegánsan néz ki, és könnyen tisztán tartható.

MagSafe - töltés és kényelem
A Dux Ducis Skin X Pro tok teljes kompatibilitást kínál a MagSafe technológiával. Ez lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül töltsd okostelefonodat, ami rendkívül kényelmes a mindennapokban. A mágneses csatlakozás lehetővé teszi különböző tartozékok használatát, mint például mágneses pénztárcák vagy induktív töltésű power bankok.

Képernyővédelem a legmagasabb szinten
A Dux Ducis Skin X Pro tok mágneses fedélzárja a biztonság garanciája. A mágnesek hatékonyan védik a képernyőt a véletlen megjelenéstől, ami megóvja a sérülésektől és a szennyeződésektől. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran hordják telefonjukat táskában vagy hátizsákban, ahol különféle veszélyeknek lehet kitéve. Emellett a fedél automatikus záródása kényelmes és biztosítja, hogy a képernyő mindig védett.

Masszivitás és elegancia egyben
A Dux Ducis Skin X Pro tok nemcsak funkcionalitásával, hanem kivételes tartósságával is kiemelkedik. Magas minőségű öko-bőrből készült - nemcsak kellemes tapintású, de károsodásnak is ellenálló. A belső TPU borítás további védelmet biztosít, hatékonyan elnyelve az ütéseket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik elegáns, ugyanakkor masszív tokot keresnek.

Praktikus zsebek kártyák és dokumentumok számára
A Dux Ducis Skin X Pro tok egyik jellegzetes eleme a praktikus zsebek hitelkártyák, dokumentumok vagy bankjegyek számára. Ennek köszönhetően mindig mindent kéznél tarthatsz, amire szükséged van. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust és a kényelmet. A zsebek diszkréten rejtve vannak a fedél belsejében, ami biztosítja biztonságukat és védi a tartalmat a véletlen kihullástól.

Egy rendezett mindennapi megjelenés
A Dux Ducis Skin X Pro tok felülete úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az ujjlenyomatoknak és zsíros foltoknak. Ennek köszönhetően a tok mindig rendezett és elegáns megjelenésű. A sima és kellemes tapintású felület könnyen tisztán tartható - így a tok nagyszerűen néz ki még hosszas használat után is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett